Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přežil leteckou havárii, ale teď přišla smrt otce a rozvod!

Autor: cas.sk, jaj, josK - 
22. října 2010
05:00

Slovenský voják Martin Farkaš zažívá jednu životní ránu za druhou. Nejdříve jako jediný přežil hrozivou leteckou katastrofu, při které zemřelo 42 jeho kamarádů a kolegů vracejících se z mise v Kosovu. Nedávno ho opustila žena a teď mu zemřel i otec!

Nejdříve se zdálo, že Farkaš je dítětem štěstěny. Před čtyřmi roky zemřelo 42 vojáků po havárii vrtulníku, on přežil. Jeho žena mu byla velikou oporou, plakala u jeho lůžka, kde bojoval o život. Pak se jeho zdravotní stav začal zlepšovat. Zdálo se, že jejich vztah to ještě více utuží.

Po nehodě Martina povýšili a dostal práci v generálním štábu na ministerstvu obrany v Bratislavě. Tam zaměstnali také jeho manželku Michaelu (28). Ironií osudu je, že právě na ministerstvu si našla milence.

Sám požádal o rozvod

Jejich vztah začal v Bratislavě skřípat. Proto si Michaela našla milence. Žádost o rozvod podal sám Martin a své rozhodnutí odmítl jakkoliv komentovat. "Je to naše soukromá záležitost," řekl.

Martinův svět se hroutí. Je bez manželky a před nedávnem mu zemřel otec. Na všechno je úplně sám, protože jeho matka žije a pracuje někde v zahraničí. Martin si svůj život po nehodě představoval úplně jinak. Založení rodiny, spokojené manželství, to vše se rozplynulo jako pára.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

viha ( 22. října 2010 14:39 )

No a čo, je tu určená nejaká veková hranica, ty soploš?

radka.seznam ( 22. října 2010 11:09 )

To je strašné, co se píše. Je to přece soukromá věc těch lidí, tak co do toho strkají noc jiní??? Určitě by sami nechtěli, aby jejich vztahy někdo řešil na veřejnosti..

kukuku ( 22. října 2010 10:22 )

Před 50 rokama nebyly airbagy.

fannka ( 22. října 2010 10:21 )

No a? To nemůžu mít názor?

kov3 ( 22. října 2010 07:57 )

Hyeny maju dalsiu temu....

Zobrazit celou diskusi