Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Aloise V. (†55) vydírala dívka z inzerátu: Oběsil se!

Výhrůžky, které alois V. dostal, byly nad jeho síly. Dívka muže nalákala na odvážné fotky.
Výhrůžky, které alois V. dostal, byly nad jeho síly. Dívka muže nalákala na odvážné fotky.  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová - 
22. července 2010
05:00

Nechtěl být sám, chtěl najít lásku… Ale nakonec za to zaplatil životem. Tak strašný byl osud Aloise V. (†55) z Jirkova, o kterém Blesk psal před několika dny. Alois zkoušel štěstí přes inzerát a ozvala se mu dívka (22). Šel s ní na rande. Jenže pak ho začala vydírat, dokonce prostřednictvím údajného právníka. Chtěla peníze, hrozila, že ho udá policii za znásilnění. Muž dostával výhrůžné SMS zprávy. Jedna z posledních ho zřejmě dohnala k sebevraždě. Před pár dny se oběsil.

Na inzerát se mu ozvala mladá dívka. Představila se jako Hanka a dokonce mu poslala své obnažené fotografie. Následovalo rande v Náchodě. Když o tom Alois V. Blesku před časem vyprávěl, byl přesvědčen, že už dopředu měla dívka jasno v tom, co na něj připraví…

„Chtěl jsem odjet domů, ale přesvědčila mě, abych zůstal. Chtěla, abych ji vyvezl ke koním za město. To jsem udělal, koně tam ale nebyli, tak jsme jeli na oběd. Myslím, že na odlehlá místa mě vodila záměrně, třeba nás někdo sledoval, aby mě pak mohli vydírat. Svěřila se, že je bez peněz a má dluhy, asi 300 tisíc. A v bytě kam mě zvala, žilo sedm lidí. Odjel jsem, aniž bych se jí dotkl,“ dušoval se Blesku.

Vyhrožování

Zanedlouho přišlo peklo… Dívka mu začala volat o peníze, hrozila udáním za znásilnění. Chtěla půl milionu. Pak se ozval její údajný právník. Zaštiťoval se firmou (jejíž jméno redakce zná) z Hradce Králové a pro svou klientku požadoval 80 tisíc.

Blesk prověřil číslo údajného právníka a dotazoval se na něho v organizaci, jejíž jméno používá. Na čísle se nikdo nehlásil. Nešťastný muž, který byl už na dně, vyděračům napsal. Jenže odpověděli mu touto SMS zprávou: „O tom, jakou pomoc poskytujeme, vás přesvědčíme v pondělí, až předáme s poškozenou materiál k zahájení trestního stíhaní s návrhem na vaše vzetí do vazby. K mimosoudnímu vyrovnání dala souhlas klientka. V této chvíli je zřejmé, že nemáte zájem. Přeju hodně štěstí v dokazování neviny.“

Policie oznámení o vydírání stále prověřuje

Vydíraný se nenechal přesvědčit, že SMS, které mu kdosi posílá, nemají s řečí právníků nic společného. Zhroutil se. Před pár dny ho policisté našli v jeho bytě oběšeného!

„Cizí zavinění jsme nezjistili. Jeho oznámení na vydírání ale stále prověřujeme,“ uvedl chomutovský kriminalista. Alois V. totiž na radu Blesku ještě před smrtí nahlásil vyděrače policii…

Tyhle SMS zprávy zřejmě muže dohnaly k sebevraždě Tyhle SMS zprávy zřejmě muže dohnaly k sebevraždě | Helena Lacinová

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bernadette ( 9. srpna 2010 03:19 )

Proč pořád nadržené starší pány omlouvat? Nevypadal asi špatně, měl si najít normální ženskou podobného věku. Co vlastně čekal?

dobrotka ( 27. července 2010 05:16 )

jsem tehoz nazoru, ze nevypasdal tak spatne, aby nemel nadeji seznamit se se slusnou zenskou. A kdovi taky, jakou merou k jeho sebevrazde prispel i Blesk zverejnenim vsech informaci. Chudak asi ani nemohl vylezt na ulici.

boball ( 24. července 2010 07:45 )

Jestli umí Bulánek číst,určitě bude uraženej

sucubus ( 23. července 2010 21:37 )

Ta holka byla volavka? Spíš tlustá a neforemná jak drob. Tak nechutnou postavu nemá ani náš šarpej Bulánek . Kdyby měl pán estetické cítění neměl by problém. Normální hezká holka by po něm totiž ani něškytla pokud to nebyl miliardář. Miliardář asi nebyl. Nenajal si právníka. Jojo pánové, kdybyste nechtěli opíchat všechno co má díry, ... tahle slečna byla jen parní válec s otvorem... neměli byste problém.ZZZZZZZZz

sadjida ( 23. července 2010 09:00 )

rezacku,ty celebrity jez jsi vyjmenoval inzeraty podavat nepotrebuji.Tem lezou takzvane modelky primo do postele a a rovnou svlecene,takze nemuseji posilat ani sve akty po mobilu.Ten Alois z Jirkova naletel na podvodnickou bandu a ta holka je volavka.

Zobrazit celou diskusi