Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Štěňátka vyhodili k popelnicím mezi odpadky!

Tato štěňátka kdosi vyhodil k popelnicím.
Tato štěňátka kdosi vyhodil k popelnicím.  (Autor: Marie Machková)
Autor: mach - 
2. prosince 2009
16:14

Štěňata kňučela mezi odpadky! Pět malých pejsků někdo vyhodil v krabici od bot u kontejnerů za jedním z hotelů v Novém Jičíně. Nálezce je odnesl na služebnu městské policie.

"Psí útulek v nedaleké Kopřivnici je plný, a tak štěňata skončila u nás," řekla policistka Ilona Majorošová. Strážníci zvířata krmí mlékem pomocí stříkačky, v kanceláři jim udělali pelíšek.

Strážníci doufají, že pejsci brzy najdou hodné páníčky. Strážníci doufají, že pejsci brzy najdou hodné páníčky. | Marie Machková

"Jde patrně o křížence. Podle veterináře jsou všechna štěňata zdravá," dodala Majorošová s tím, že věří, že si tři fenky a dva pejsky brzy rozeberou zájemci.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 3. prosince 2009 22:27 )

Věřím,že ti kteří zde píší něco o zabití a zdechnutí štěňátek , jsou provokatéři a mají bžundu a prču z reakcí ostatních.Dokonce si myslím,že nějakého Bobíka mají i doma .A vy diskutující jim to baštíte nejen s navijákem, ale i s krabičkou žížal. Jinak , pravda ,toje problém donést pejsky k policajtům a říci, že jsem jsem je našel ?

raduz ( 3. prosince 2009 20:21 )

Bože ten magor Hopkirk reaguje na každý článek o pejscích!! Ten úchylný debil pořád žije, ještě mu nikdo nešlápl na krk? Proč si ho už nevezme aspoň ta prasečí chřipka? Takové prasata by si měla vzít, at už nejsou mezi normálníma lidma, ještě i s tím kdo ta štěňátka vyhodil !!! Hovada !!! Štěňátka jsou moc krásná, věřím, že se dostanou do dobrých rukou, protože dnes už člověk má strach někomu věřit. Přeji jim hodně lásky!!!

hruza ( 3. prosince 2009 02:16 )

toho blba, co vyhodil štěňata patří pomalu ukamenovat stejně jako úchyla Hopkirka, který své žvásty píše stále dokola.

rezacek ( 3. prosince 2009 01:15 )

Nerozčilujte se. Ta štěňata mají stokrát větší cenu, než tenhle blb - na rozdíl od něj dovedou totiž někomu udělat radost. Škoda dobrého slova.

aapricot89 ( 2. prosince 2009 23:28 )

Neboj hopkirku, tebe to srani do pamprsek, slintani a stekani teprve ceka. Ale na rozdil od tech roztomilych stenatek, ktere nemohou za to, ze jsou nekteri lide bestie jako treba ty, si je dobri lide rozeberou do svych domovu, tebe nikdo nebude chtit a tak budes pomalu zdechat zapomenutej, smradlavej a uslintanej v nejakem hospici a budes cekat az te ta zubata vysvobodi z te mizerie....

Zobrazit celou diskusi