Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Marta Kaczyńska: Tohle jí zbylo po rodičích

Stěhováci odnášejí historickou židli, která patřila zesnulému prezidentovi
Stěhováci odnášejí historickou židli, která patřila zesnulému prezidentovi  (Autor: Fakt.pl)
Autor: INT, han, hto - 
8. července 2010
09:27

Vracela se zpět ve vzpomínkách. Musela to pro ni být strašná muka. Dcera zesnulého prezidenta Lecha Kaczyńského (†60) Marta (30) se konečně odhodlala k tomu, aby z apartmá prezidentského paláce vystěhovala osobní věci po svých rodičích.

Až dosud to nikomu neumožnila a zatvrzele odmítala vystěhovat věci po zesnulém prezidentském páru, svých rodičích. Prostory už ale mají po druhém kole prezidentských voleb nového pána, a tak jí nic jiného nezbylo.

Stěhování se smutkem ve tváři

Musela vzít do rukou jednu věc po druhé, které znovu jitřily rány, a s pomocí zaměstnanců z paláce je skládala do krabic a beden. Na její tváři byl znát obrovský smutek.

Marta je zdrcena, musela nechat odstěhovat památky po svých rodičích Marta je zdrcena, musela nechat odstěhovat památky po svých rodičích | Fakt.pl

Není divu. Během chvíle přišla 10. dubna o oba rodiče, kteří ztratili život při letecké havárii u Smolensku. Společně s nimi zahynulo na palubě dalších 94 předních polských politiků.

jpavlik ( 8. července 2010 11:51 )

M.Kaczynské toho zbylo dost. Pozornost médií. majetková a finanční pozůstalost, pojistka po rodičích hrazená polským státem...

DBBS ( 8. července 2010 09:48 )

Nestíhám,ale reflex na netu je placenej ? Tak to si milí pánové z RINGIERU POLIBTE *** A MŮŽETE SE ROVNOU ZRUŠIT. Zajímalo by mě kterej mamrd tuhle píčárnu vymyslel a toho debila bych velmi rád potkal.

Zobrazit celou diskusi