Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Komu jsou podobné Klausovy milenky?

Autor: Lenka Bartáková - 
9. září 2008
11:08

Prezident Václav Klaus (67) si nedá pokoj. Přestože mu manželka Livia (64) dala jasnou výstrahu, on ve svém románku s letuškou Petrou Bednářovou (29) pokračuje.

Blesk navíc zjistil, že hlavě státu imponuje stále stejný typ žen. A to už od doby, kdy potkal paní Livii...

Petra Bednářová Petra Bednářová | archiv Blesku - Zbyněk Pecák

I přesto, že se prezident snaží využít veškeré síly k utajení svých záletů, Blesk ho již několikrát přistihl s milenkou. Naposledy minulý týden. To se sešel s letuškou Petrou v hotýlku nedaleko Prahy.

222019:gallery:true:true

Podobnost mladičké blondýnky s manželkou prezidenta Livií se nedá přehlédnout. Výrazná ústa a oči daleko od sebe. To je popis, který sedí na obě "ženy" Václava Klause.

Maminka Marie byla pro Klause ženou číslo 1. Maminka Marie byla pro Klause ženou číslo 1. | archiv Blesku - Jiří Hadač

Ovšem také na jeho matku! A o tom, že byla Marie Klausová (†91) v životě hlavy státu ženou číslo jedna, nemůže být pochyb. "Mamince volal každý den," prozradil kdysi o prezidentovi jeho přítel Jan Stráský. Je tedy pro Klause ideálem krásy jeho matka? Posuďte sami...

Psycholožka: Podobné, jen mladší

Livia Klausová Livia Klausová | archiv Blesku - Jiří Hadač

Proč si někteří muži vybírají jako milenky podobné typy žen, jako jsou jejich manželky? "Je to proto, že muže přitahuje vždy určitý typ ženy, jen ji potřebují omladit," prozradila Blesku psychoterapeutka Johana Kroupová a dodala: "Někdy hraje roli i typ matky muže, nebo jiné významné ženy v jeho životě."

Video se připravuje ...
Další videa