Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konečná: Svatební noc v apartmánu za 4000Kč!

Kateřina Konečná
Kateřina Konečná  (Autor: Jan Novák)
Autor: Eva Pospíšilová - 
18. srpna 2008
05:00

Kde strávila svatební noc nejmladší česká poslankyně, komunistka Kateřina Konečná (27), která se v sobotu provdala za odhadce nemovitostí Zdeňka Trefi la (32)?

Blesk to ví! V apartmánu za čtyři tisícovky!

A noc to podle všeho byla bouřlivá! Novomanželé opouštěli penzion ve Starém Jičíně až po poledni... Sladké "ano" si Konečná s Trefi lem řekli za přítomnosti 140 svatebčanů v sobotu. Nevěstu v šatech barvy champagne přivezla na radnici Tatra 603.

"Je to prostě klasická moravská svatba," rozplývala se Konečná, která si ponechala svoje příjmení. Také hostina se nesla v tradičním duchu. Jako předkrm se podávala šunková rolka, následovala polévka s játrovými knedlíčky.

Hlavním chodem byla svíčková. Zřejmě největším překvapením tak byl možná pro novomanžele dort. Cukráři jim z marcipánu vytvořili miminko... Mělo to snad něco naznačit? "Ano, miminko plánujeme. A nejen jedno," svěřila se Konečná, která touží po větší rodině. Sama je totiž jedináček.


Lucko, a jste poslední...

Už jen jedna svobodná poslankyně zbyla ve sněmovně. A není jí nikdo jiný než Lucie Talmanová (40), přítelkyně premiéra Mirka Topolánka (52). Ten už se sice nechal slyšet, že chce své manželství s Pavlou (53) ukončit, ale... Ve hvězdách proto je, kdy by se mohla Talmanová vdát. Volná je i Kateřina Jacques (37). Ta už se ale jednou rozvedla.

Video se připravuje ...
Další videa