Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čunek vdával dceru Evu!

Autor: op - 
11. července 2008
05:00

Šéf lidovců a vicepremiér Jiří Čunek se netrápí čekáním na verdikt o fi nancích své rodiny. O svátečním víkendu totiž vdával dceru Evu (23)! Svěřil ji do rukou ženicha Jana Blechy.

A na svatbě své druhé nejstarší dcery pyšný otec rozhodně nešetřil!

Svatba se odehrála na svátek Cyrila a Metoděje ve Zlíně. Hodinu po poledni si před zraky sedmdesáti svatebčanů slíbili novomanželé věrnost před Bohem v kostele sv. Filipa a Jakuba.

Pak už se mohla rozjet bujará oslava. Rozjařený Čunek své dceři na fotografiích dělal oslí uši a pranic ho netrápilo ani to, že si svatebčané z jeho dcery utahovali. V narážce na její nové příjmení tu totiž rozvinuli veselý transparent: 'Evičko, ode dneška budeš šťastná jako BLECHA!'

Svou dceru jen s úsměvem pozoroval, když se s jeho novým zetěm Honzou líbala pod stromkem s pentlemi. Hostina pro sedmdesát lidí v restauraci v Držkové u Zlína se samozřejmě neobešla bez tradiční knedlíčkové polévky a několika druhů různě upraveného masa.

Vzhledem k tomu, že je Čunek, jak je národu známo, velmi šetřivý, nebude mít jistě problém podobně bohatou veselku vypravit i svým dalším třem dcerám. Blesku však na cokoliv kolem svatby odmítl odpovědět.

Video se připravuje ...
Další videa