Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Klause po dovolených štvou i cizinci pracující na parníku. „Ruský agent,“ míní Kalousek

Autor: simao - 
18. června 2019
23:14

Ve čtvrtek oslaví exprezident Václav Klaus oficiálně 78. narozeniny, slavit se je jal podle serveru Novinky.cz již dnes. A zároveň na stránkách jeho institutu vyvěsili esej, kritizující mj. multikulturalismus či cizince zaměstnané na zámořském parníku, kterým Klaus plul do USA. Miroslav Kalousek (TOP 09) mu přes sociální síť vzkázal, že je z jeho pohledu probuzený ruský agent. Mluvčí Klausova institutu reagoval slovy o „hňupovi“ Kalouskovi.

Proč si Miroslav Kalousek (TOP 09) myslí, že je exprezident Václav Klaus ruským agentem, to šéf posaneckého klubu Topky prozradil v úterý na svém facebooku. Tvrdil, že jako mladík Klause „hltal“, dnes je ale jiného názoru. „Dnes nepochybuji, že Václav Klaus byl a je ruský agent, znovu aktivovaný po roce 2010,“ udeřil Kalousek shodou okolností den před Klausovými 78. narozeninami. A sdílel u toho jeden z Klausových postřehů z jeho cest.

Klause údajně naštval „multikulturalismus“ na jedné zámořské lodi, kterou se plavil. A byl to další kritický příspěvek po tématu dovolených, které Klaus neuznává.

Klaus: Snaha o likvidaci

Klaus, který právě na křtu svých nejnovějších zápisků z cest mluvil o dovolené jako „barbarském přežitku“, tentokrát zabrousil do jiných vod.

„Chtěl jsem napsat, jak mne zlobí, že velké mezinárodní firmy, včetně provozovatele této lodi, provozují multikulturalismus v praxi – každý číšník a číšnice je z jiné země a jiného světadílu. Večer se mi zdálo, že dominují Filipínci, Indové, Malajci, pak mne oslovila Slovenka a když píši tyto řádky, Ruska. Víno mi teď nalévá Srbka Katarina. Já v tom vidím záměr kosmopolitů – hranice mezi státy a národy co nejvíce zlikvidovat. Všichni se přece můžeme mít rádi, to si asi myslí i šéfové EU,“ uvedl Klaus ve své eseji z cesty z Londýna na univerzitu v Michiganu, kde přednášel právě o vlivu Ruska.

Kalousek: Blbec to opravdu není

Kalouskova Klausova slova zklamala. „Jako mladík jsem ′hltal′ Václava Klause a věřil mu (věřím dodnes), že na trhu pracovních sil si každý koupí to nejvýhodnější. Teď od něj slyším, že nejde o trh, ale o ’záškodnický multikulturalismus‘,“ podotkl Kalousek. A twitteru Klause glosoval Kalousek slovy: „Blbec to opravdu není, ujišťuji Vás. Stále je to brilantní a výjimečný intelekt. O to nebezpečnější.“

Mluvčí Institutu Václava Klause Petr Macinky na to reagoval vyjádřením pro Novinky.cz. „Vypovídá to o tom, jaký je a vždy byl Kalousek sám,“ míní Macinka a ke Klausově dnešní předčasné oslavě narozenin dodal: „Doufám, že si nenechá zkazit náladu takovým hňupem.“

Video  Celý projev Zemana na Klausových narozeninách v roce 2018: Václave, vypadáš dobře!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

quonex ( 19. června 2019 21:38 )

v mezinarodnich vodach je holt mezinarodni posadka. asi chtel, aby ho obsluhovali tucnaci, nebo sireny. uz blbne jako zeman. za chvili zacnou soutezit, kdo z nich rekne vetsi pitomost.

iFender ( 19. června 2019 16:18 )

CT je Sorosova hlasna trouba!!!!To je snad ,kazdemu jasne­.Takac­,Tva­ruzko­va,Fri­dricho­va,et­c….ti jsou nacichli slunickaremi. Par lidi je tam vybornych jako Daniel Stach,to je jiny Level.

iFender ( 19. června 2019 16:09 )

Křižáci by mu vyřízli jazyk a byl by pokoj od Kalouska a bylo by po retorice.

Pseudodemokracie1 ( 19. června 2019 13:42 )

Nezapomeň si koupit burku a kobereček tupé hovado

Pseudodemokracie1 ( 19. června 2019 11:47 )

Jak já jsem stastnej že už jsem starej! Tuhle úžasnou dobu která bude horší a horší přeju zrzounum z Vaclavaku z plného srdce!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa