Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Třetí nejbohatší Čech a král sportky Komárek slavil 50: (Nejen) Jágr k narozeninám

Autor: Tomáš Belica, Jakub Tomek - 
5. dubna 2019
05:35

Společenská všehochuť. Tak by se dalo nazvat složení hostů, kteří ve středu dorazili na narozeninovou oslavu Karla Komárka mladšího (50) v centru Prahy. Podnikateli a třetímu nejbohatšímu Čechovi přišly popřát desítky hostů včetně legend z oblasti sportu i showbyznysu.

Krátce před osmou večerní dorazil k pražskému hudebnímu klubu Epic stříbrný »eskový« mercedes. Z něj vystoupil oslavenec Komárek ml., za ním v závěsu v kratičké sukni, ale o to vyšších »jehlách« cupitala jeho partnerka, Štěpánka Komárková (43). Přestože padesátiny měl třetí nejbohatší Čech už v půlce března, zřejmě kvůli nabitému programu svých hostů oslavy naplánoval až na středu.

Jágr bez Veroniky

A že šlo o slušný výčet. Kdo se tou dobou nacházel v pražské Revoluční ulici, ten mohl před klubem potkat třeba hokejovou legendu Jaromíra Jágra (47). Pořádně zarostlého a bez jeho přítelkyně. Veronika Kopřivová (28) totiž odletěla na Floridu, a tak se ani Jágr na oslavě dlouho nezdržel. Vůz pro něho dorazil kolem desáté večerní.

Host i bavič v jednom

Popřát šéfovi skupiny KKCG, která ovládá například loterijní společnost Sazka, přišly také celebrity. Mezi nimi třeba hitmaker Michal David (58). Ten ve frontě před vstupem do klubu, kde hosty prověřovala početná ochranka, stál se založenýma rukama a blahosklonně se usmíval. Podle informací Blesku se však David nepřišel jen bavit, ale také bavit ostatní. Oslavenci totiž zapěl svůj šlágr »Pár přátel stačí mít«. Podle informací Blesku byl na párty také Richard Müller (57), který rovněž zazpíval.

Politici vítáni. Šéf ČT také

Vzhledem k tomu, že Komárkova KKCG působí také ve Velké Británii, nebylo zas tak překvapivé, že na oslavu dorazil také britský velvyslanec Nick Archer (58). Ve frontě do klubu pak fotografové Blesku zachytili i šéfa poslanců »topky« Miroslava Kalouska (58). A s ním se na akci mohl pobavit také šéf České televize Petr Dvořák (54).

kradlous ( 5. dubna 2019 15:38 )

Kradlous je drzý jak nádražní vrabec.Toho šupáka již nikdo nebere vážně ale on si stále myslí jak je o něj zájem,jediné co ho omlouvá tak asi počítal s tím že si dá pár frťanů a zmizne.

denneter ( 5. dubna 2019 14:38 )

Z*m*mrd Kalos tam nesmí chybět...cenzor je p++yc++a

ivoadler ( 5. dubna 2019 11:35 )

Dres code bez kravaty? Nějak nám kravata při společenských příležitostech mizí. Je to vidět i v televizi. Je vidět, že zábava byla neformální. Kalousek byl jistě pozvaný, Dvořák (ČT) taky. Třeba na nás kluci zase něco upečou.

iFender ( 5. dubna 2019 11:22 )

KASPERLE UND DIE RÄUBERFALLE .Tri tra trullala der Kasperle(Kalousek) ist wieder da.

iFender ( 5. dubna 2019 11:18 )

Ta "Kopřifka" neni zenska pro Jagra.Pripada mi to ,ze ma od neho odstup a je to jakoby laska.Nevim.nic me dotoho ani neni,ona dela porad ten svuj business a na nejaky hlubsi vztah nema moc "buňky".Jinak jim to slusi spolu,ale je to od ni tak trohu studene az ledove.Cas nam "hukáže".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa