Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jermanová (48) hlásí přírůstek do rodiny. S dítětem bude o 15 let mladší manžel

Autor: Vera Renovica - 
4. září 2018
06:10

Život začíná po čtyřicítce. Ví to i středočeská hejtmanka Jaroslava Jermanová Pokorná (ANO). Právě po těchto kulatinách se jí podařil vzestup do vysoké politiky. A teď, ve svých 48 letech, čeká miminko, jak exkluzivně potvrdila Blesku.

Politička, která si před dvěma lety vzala o 15 let mladšího  Jakuba Pokorného, Blesku řekla, že nešlo o náhodu.

„Těhotenství bylo plánované, ale netušila jsem, že to přijde takto záhy a že se to povede. Zatím jsem na konci prvního trimestru, takže se to nejrizikovější období chýlí ke konci a doufáme s manželem, že vše bude v pořádku,“ tvrdí. A Jermanová Pokorná, která má z prvního sňatku osmnáctiletého syna, dodává, že ji to zatím v pracovním nasazení nelimituje.

Hejtmanka ale tvrdí, že ji jedna věc trochu »rozhodila« - to, když novináři zjistili, že její muž jezdí služební limuzínou hejtmanky po osobních pochůzkách. Pokorný řekl, že si za vše platil sám a že už se auta nedotkne. Ale… „Ta pro mě pseudokauza přišla v době, kdy to bylo pro mě nejrizikovější. Každý lékař vám řekne, že musíte být v klidu, nerozčilovat se, nestresovat se. Já jsem se snažila, ale bývá to velmi složité v okamžiku, kdy jde o rodinu,“ říká teď šéfka kraje.

Ani pro Pokorného nejde o prvního potomka, s původní partnerkou se dokonce hádali o alimenty na syna. Hejtmanka se navíc o dítěti svého muže dozvěděla až po dotazech Blesku, kdy na něj byly kvůli dluhům podané i exekuce.

Doma bude manžel

Pokorná Jermanová chce po šestinedělí zpátky na úřad a doma po předchozí domluvě zůstane muž. „Do funkce jsem nastupovala s nějakým slibem a ráda bych, pokud mi to zdravotní stav dovolí, vše dotáhla. V okamžiku, kdy by to nešlo, tak by rodina byla prioritou,“ říká a nevylučuje kandidaturu v krajských volbách roku 2020.

A už zprávu sdělila i šéfovi hnutí, premiérovi Andreji Babišovi (63, ANO). Prý to »vzal«. „On tohle respektuje. I v byznysu měl spoustu manažerek, které vykonávaly práci až do porodu, a pak se po šestinedělí vrátily,“ říká hejtmanka. Pro jejího muže to bude už druhý potomek.

Video  Svatba Jaroslavy Jermanové na Konopišti. Pogratulovat přišel i Andrej Babiš  - Blesk - Marcel Mihálik, Robert Klejch
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

montevideo ( 8. září 2018 16:48 )

Tedy, tady to ale admin pročistil !

majojo ( 4. září 2018 13:47 )

Neměla by na tyhle přeszletilé matky taky dohlížet sociálka?

claudie77 ( 4. září 2018 12:23 )

 Vypada jako jeho matka, je nechutna. Temer v 50ti dite, strcit ho otci a hlavne zustat u koryta. Ve sve funkci nestoji stejne za nic, mela by zmizet. Ze se nestydi.

1pravda1 ( 4. září 2018 11:02 )

Ona fakt nemá soudnost! Jak může dopředu říct, že po šestinedělí se vrací do práce, ve 48 letech bude ráda, když to všechno ve zdraví přežije, pracovat do porodu - no vidím to na rizikové těhotenství v tom věku a k tomu by se měla raději zajímat o to, jestli dítě a ona budou zdraví. Hejsek asi nemá práci, tak bude polehávat doma a chůvy to nějak obstarají, matka bude vydělávat.

janejaneja ( 4. září 2018 09:16 )

jameson:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa