Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zeman: Šarlatánství má být trestný čin. Léčitel vás odsoudí k smrti

Autor: simao - 
24. června 2018
12:15

Vykaďte rakovinu, pomůže vám milenec. Kontroverzní praktiky a doporučení léčitelů z centra alternativní medicíny Aktip naštvaly řadu Čechů. A nenechaly chladným ani prezidenta Miloše Zemana. Šarlatánství by podle něj měl být trestný čin.

„Pane prezidente, jsem onkologická pacientka a děsně jsem zuřila, když jsem viděla dokument, kde jistá šarlatánka radila lidem, že se dá vykadit rakovina. Dobře, že je ČT odhalila, šmejdy. Proč takoví podvodníci zneužívající nemocné lidi nekončí za mřížemi? Je to hyenismus,“ tázala se Miloše Zemana v pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech paní Eva z Olomouce.

I ji naštvala zjištění z dokumentu České televize Infiltrace: Obchod se zdravím, který natočila režisérka Šárka Maixnerová.

Prezident se zhrozil nad injekcemi pro autistické děti

„No vidíte, tak to je právě chyba našeho trestního řádu. Ono je to samozřejmě ne jenom vykadění rakoviny, ale dávání například úplně zbytečných injekcí dětem, které trpí například autismem a inkasování za to 300 tisíc korun,“ uvedl Zeman.

„Ano, měl by to být trestný čin, který by měl být klasifikován jako poškozování zdraví toho druhého,“ míní prezident.

„Jestliže vás šarlatán takzvaně léčí, tak vy pak nejdete k normálnímu lékaři, a to v době, kdy vaše nemoc je v zárodečném stádiu a kdy by se ještě dala vyléčit. Takže jinými slovy, já to teď trošku drasticky přeženu, tenhle šarlatán vás vlastně odsoudil k smrti,“ dodal v pořadu Blesk Zpráv.

Video  Zeman se pustil do šarlatánů i sluníčkářů. A s novou vládou překvapil i Babiše  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

darkmarek ( 19. června 2020 20:12 )

Největší šarlatánství je zlegalizované podávání psychodrog které ničí tělo a tlumí negativní i pozitivní emoce jako je radost, láska. Zdá se vám že píšu nesmysly? Nechcete si přiznat pravdu a stále věříte těm poučkám ze školy a možná i z dovolené u moře pro lékaře.

blesk_prag ( 24. června 2018 16:34 )

Léčitel Dokoupil z Prahy 8-Libně a MUDr.Ehrenbergerová z Bulovky: Josef Dokoupil, "léčitel", podvodník, manipulátor s lidmi ? Chodili jsme k němu, bydlíme nedaleko. Dokoupilův blízký pán nám řekl, že se doma chechtá, jak mu prý "blbečci" vždy nalítnou a že z naivních lidí už vytáhnul milióny za 30 let léčitelství. Natočila ho ČT jako podvodného léčitele. Poslal si pak (po ČT) sám sobě, jako za pacienty, pochvalné dopisy pro ev. nevěřící pacienty. Hýbe kusem čehokoliv zavěšeným na provázku či obyčejnými dráty nad tělem nemocného, ev. na dálku nad fotkou, a "určuje" diagnózu nebo "léčí". I na smrt nemocného strčí do špinavého "léčivého" stanu na zaprasenou postel na své zahradě, aby během jeho ležení "léčil" i dalšího pacienta doma. Pak oba zkasíruje - i za ležení ve stanu. Bere si "dle ksichtu" až 2 tis.Kč/h. Nemocným prodává obyčejnou destilovanou vodu a prý se svou energií, až za 2 tis.Kč/ks. Smál se doma i své sousedce MUDr. Ehrenbergerové (nemocnice Bulovka), že to, co ta - prý husa - vydělá za měsíc, on má od hlupáků bez práce za 1 den. Nesnáší se se sousedy, min. odnaproti a za svým domem, hystericky na ně řval. Dokoupil je despota, samolibý, závistivý, nepřející diktátor. Dokoupil je potřetí ženatý s hloupou Xantipou,s níž nemá děti.Oba děti nesnášejí. Xantipa má mít z 1.manželství jen psych.nemocnou dceru,kterou jako dítě šoupla do ústavu,aby si udělala komunistický VUML pro kariéru učitelky-má SŠ+VUML. Dokoupil se nestýká s potomky ze 2 předchozích manželství,všechny prý vydědí. Ale svou ženu nevyléčil. Ta se nám chlubila, že byla na 10 operacích ! "Úžasný" charakter pro léčitele. Někoho prý lživě udal. K tomu si údajně nasmlouval falešnou svědkyni, některou sousedku, asi za "léčbu". Xantipě zahýbal 30r. Přes inzeráty si dohodnul rande. Naivku pak vzal na chatu či do svého 2.domu,aby mu tam dřela - a bonus sex. Paradoxně tento "nenažraný cvok" za tmy tahá z okol.sídlištních popelnic krámy,jimiž má zavalený dům,dvůr,zahradu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa