Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečasová jako Zemanová: Tají tetování? Kérky ukázaly i Šlechtová a Adamová

  • Autor: simao - 
    10. 5. 2018
    05:00

    Manželé Nečasovi nechyběli ve středu na ruské ambasádě, kam se vydal slavit i prezident Miloš Zeman. Právě jeho manželka Ivana před časem zaujala tetováním na zádech. Nyní zpod modrých šatů Jany Nečasové vykoukl tmavý obrys, nápadně připomínající kérku. Nechala si manželka expremiéra potetovat stehno? Na veřejnosti mlčí, o svých tetováních se naopak rozpovídaly jiné ženy, aktivní i dnes ještě stále v politice. Třeba Karla Šlechtová (za ANO) či Markéta Pekarová Adamová (TOP 09).

  • 1.Tetovaná Nečasová?

    Je to tetování, není to tetování? Manželé Nečasovi ruku v ruce kráčeli na ruskou ambasádu v Praze. Zaujaly pevný stisk, rázný krok i modré šaty Jany Nečasové, které však v jednu chvíli odhalily trochu více – a přišlo překvapení. Nečasová (dříve Nagyová) má patrně potetovanou nohu. Ke spatření však byl jen dolní okraj kérky, ze kterého není úplně dobře poznat, jaký motiv manželka expremiéra zvolila. To u jiných žen, které jsou na rozdíl od Nečasové stále ještě aktivní v politice, je ohledně jejich tetování mnohem jasněji.

    Skrývá Jana Nečasová tetování na noze? Skrývá Jana Nečasová tetování na noze? | Foto Blesk - Martin Sekanina

  • 2.Karla Šlechtová

    Svými tetováními se nijak netají ministryně Karla Šlechtová. Stala se předmětem zájmu i moderátora Jana Krause, kde Šlechtová svá tetování v minulosti odhalila. Zakroucená větev na pravé paži má symbolizovat úctu političky k přírodě.

    Ministryně Karla Šlechtová překvapila v show Jana Krause: Má několik tetování. Ministryně Karla Šlechtová překvapila v show Jana Krause: Má několik tetování. | Reprofoto FTV Prima

    „Chcete vidět nohu, jednu ruku, druhou ruku, záda, krk, menší, větší kérku?“ ptala se loni při rozhovoru pro Blesk. „Každá moje kérka má určitý význam,“ upozorňuje ministryně. Blesku ukázala i dosud skrývané tetování. Zezadu na krku má nápis Devotion – znamená oddanost, lásku, věrnost.

    Dříve působila na ministerstvu pro místní rozvoj, nyní je Šlechtová oddaná ministerstvu obrany, které by pod křídly ANO mělo zůstat i v nové vládní koalici s ČSSD.

    Ministryně Karla Šlechtová svá tetování neskrývá. Ministryně Karla Šlechtová svá tetování neskrývá. | ČTK

  • 3.Ivana Zemanová

    Stejně jako Nečasová, ani Ivana Zemanová v médiích příliš nevystupuje. Rozpovídala se o něco více před druhým kolem prezidentských voleb, kdy působila i jako šéfka týmu pro sběr podpisů na podporu kandidatury Miloše Zemana. I u ní přitom v minulosti zaujalo netopýří tetování, které však veřejně nekomentovala.

    První dáma Ivana Zemanová má na šíji tetování. Prokouklo skrze její šaty. První dáma Ivana Zemanová má na šíji tetování. Prokouklo skrze její šaty. | Archiv Blesku

    Měla jej však již při loňském lednovém prezidentském plese. Zemanová se po zvolení svého manžela opět stáhla do ústraní, alespoň co se médií týče. Svého manžela však ve středu doprovodila i na zahraniční cestu do Polska, kde povečeřeli s prezidentem Andrzejem Dudou a jeho manželkou Agatou Kornhauserovou.

  • 4.Markéta Pekarová Adamová

    O svých tetováních promluvila pro Blesk Zprávy i politička z TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Jedno z nich pochází z doby, kdy se vrátila z Maroka – pracovala tam jako dobrovolnice v dětském domově. A tak má tetování v arabštině. „Jsou to jména mojí rodiny, není to žádný recept na kuskus,“ říká s úsměvem. Na zádech pak má vytetovaného vrabce a sokola. „Předpokládám, že až přijdou děti, tak si nechám vytetovat něco spojeného s dětmi,“ dodává.

    Pekarová Adamová se na posledním sjezdu TOP 09 stala pravou rukou nového předsedy Jiřího Pospíšila – stala se první dámou Topky, resp. první místopředsedkyní a tudíž jednou z nejvýše postavených žen v českých parlamentních stranách.

    Markéta Pekarová Adamová má v arabštině vytetovaná jména rodiny. Markéta Pekarová Adamová má v arabštině vytetovaná jména rodiny. | Facebook

  • 5.Miloslava Pošvářová

    Někdejší kontrolorka kvality silnic a dálnic Miloslava Pošvářová delší dobu spřádá politické plány. Její tetování je výrazné. Nechala si totiž na paže vytetovat dva draky – prý pro ochranu před negativními energiemi.

    O Pošvářové v dubnu na tiskovce Pirátů mluvil poslanec Ondřej Polanský. Piráti totiž nominovali expertku a někdejší uchazečku o křeslo v Senátu do dozorčí rady Státního fondu dopravní infrastruktury. „Má přes 30 let zkušeností v oblasti dopravních staveb,“ upozorňoval Pirát. „Za svou odvahu a zásadovost při kontrole významných staveb dopravní infrastruktury získala několik ocenění,“ podotkl. Pošvářová však dostatek hlasů pro nominaci do této dozorčí rady nedostala.

    Potetovaná kritička kvality českých silnic a dálnic Miloslava Pošvářová Potetovaná kritička kvality českých silnic a dálnic Miloslava Pošvářová | ČTK

hejhej ( 12. května 2018 13:23 )

tramping:

jana52 ( 10. května 2018 18:30 )

tak to jste nemohl pane lépe popsat: Perfektně reprezentuje našeho nejlepšího pana prezidenta ZEMANA !!! Vy budete asi taky pěknej hnusáček, když jsou zemáci Vaši idolové, ještě jste vynechal Kačenku, co si studuje v tom pro Zemana nepřijatelným západním světě, proč ne v Rusku rovnou u Putina, jj, lid je pln blbů

nikal ( 10. května 2018 18:25 )

Nečasová narozena KV, Šlechtová taktéž KV, Krnáčová narozena Blava, Schillerová narozena Brno.... takhle bychom mohli pokračovat dál u chlapů a ženských, tak kde, ty střevo Domdo máš tu pražskou lůzu? Sama jsi odpad

Domda ( 10. května 2018 17:01 )

Pro kosmas-a copak jsi ty hovězí lejno

Domda ( 10. května 2018 16:58 )

Nečasova a Šlechtova a Krnačova a Šilerová to je pražská lůza

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa