Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Jsem obluda.“ Zeman u klenotů vysedával za dveřmi, infuze ale prý nedostává

Video se připravuje ...
Autor: zst - 
27. března 2018
16:45

Sedělo se před dveřmi a evidentně i za dveřmi. Prezident Zeman přiznal, že nešel v lednu na Hradě během vyzvedávání korunovačních klenotů společně s ostatními klíčníky dle zvyklostí do Korunní komory. Navíc to prý nebylo poprvé. Seděl tak pouze na druhé straně dveří, které pomohl odemknout. Společnost mu podle informací Blesk Zpráv dělal kardinál Dominik Duka. Že vypadá na fotografiích občas špatně, pak zdůvodnila hlava státu snahou fotografů. Zeman své zdraví okomentoval v pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech.

„Bez komentáře, ale upřímně nerad chodím po schodech,“ nechtěl se Zeman k lednovým událostem u korunovačních klenotů příliš vracet. Vůbec poprvé se přitom u odemykání cesty do Korunní komory kvůli Zemanovi sedělo. Prezident poté nepřímo přiznal, že informace Blesk Zpráv jsou pravdivé a „že to nebylo poprvé“.

Video  Zeman promluvil o jedu v Česku, poradci s půlkou žaludku i svém zdraví  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Zatímco před dveřmi stálo židlí sedm, jedna pro každého z klíčníků, za dveřmi už údajně jen dvě. Společnost Zemanovi dělal kardinál Dominik Duka. Klíčníci by přitom měli po točitých schodech pokračovat do Korunní komory a být svědky vyzvedávání klenotů z bezpečnostních schránek.

Poprvé se u ceremoniálu vyzvednutí korunovačních klenotů v lednu 2018 sedělo. Poprvé se u ceremoniálu vyzvednutí korunovačních klenotů v lednu 2018 sedělo. | Alexandr Malachovský

„Dobrý fotograf by ze mě udělal krasavce“

Zeman také okomentoval šířeji své zdraví. Na internetu se totiž objevily fotografie, na kterých nevypadá zdravě, a naplno se tak rozjela nová vlna spekulací včetně těch, že chodí pravidelně na infuze.

Nikdy jsem v poslední době na infuzi nebyl, to zaprvé. Zadruhé prozradím vám sladké tajemství. Jestli politik, včetně mě, vypadá na fotografiích dobře nebo špatně, závisí z 90 procent na fotografovi. Protože i z obludy dokáže dobrý fotograf vykouzlit krasavce a naopak. Já jsem obluda, a tak není nic těžkého tu obludu zachovat, ale dobrý fotograf by ze mě také uměl udělat i toho krasavce,“ komentoval spekulace s nadsázkou prezident.

„Každý duševně normální člověk má dobu, kdy se cítí unaven a kdy se cítí svěže. Pokud vy se takto necítíte, tak se nechte vystavovat v cirkuse, protože budete fyziologická rarita,“ rýpl si do moderátora a šéfa Blesk Zpráv Davida Vaníčka.

Video  Zemanovo inaugurační utrpení: Vezli ho 234 metrů, stěhovali plošinou  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Inka ( 4. května 2018 04:53 )

Citace : „Zeman netrpí jen neuropatií dolních končetin, ale též retinopatií, ,patií‘ mozku a i laikům patrnou degradací osobnosti. Jeho lékařský tým a všichni, kdo jsou s ním ,za oponou‘ v těsném každodenním kontaktu, vědomě lhali, tj. podváděli,“ domnívá se uznávaný psycholog a bývalý soudní znalec.„Trvám na tom, že Zeman je tělesně nemocný a duševně narušený člověk. Není proto schopen řádně vést stát, o souladu s dobrými mravy nemluvě. Ne-mocná a nemocná společnost si zvolila mocného nemocného vůdce. Ten její nemocnost nemůže než jen dál prohlubovat,“ píše Bohumil Sláma... Extra.cz » News Světová ostuda Miloše Zemana! Na summitu málem cigaretou zapálil hotelový pokoj! Zdroj: http/svetova-ostuda-milose-zemana Ostuda prezidenta Zemana při inauguraci: Oblékl kravatu s trikolorou, ale ruskou..

dzery ( 29. března 2018 11:00 )

Jan Mates ( 28. března 2018 21:11 )

 Protože jsem odpůrcem otevírání rakve s neboštíkem při pohřbf,tak bych se zasazoval i o zveřejňování fotek pana inženýra bez Photoshop úprav viz. levé (realné) foto.

Jan Mates ( 28. března 2018 21:02 )

 Dopřejme mu těch pár měsícu života, ještě trochu klídku.

astaIa ( 28. března 2018 17:56 )

božínku stařík

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa