Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mečiar udeřil na Fica a chce konec vlády. Na Márii ocenil tělo, ne hlavu

Autor: ivm - 
7. března 2018
16:50

Kdysi byli v jedné koalici, nyní jdou proti sobě. Expremiér Vladimír Mečiar (75), kterého v současnosti vyšetřuje policie ze zneužití pravomoci při udělení amnestií, si myslí, že by měla Ficova vláda skončit.

Podle Mečiara premiér Robert Fico (Smer-SD) učinil velkou chybu, když si k tělu připustil Máriu Troškovou, která údajně spolupracovala s italskou mafií na Slovensku. Ta byla ještě do minulého týdne vládní poradkyní, na tlak médií po vraždě Jána Kuciaka a jeho snoubenky odstoupila. Podle slovenských investigativních novinářů je opravdu vrchol, že premiérova poradkyně a údajná milenka podnikala s kalábrijskou mafií.

„Stalo se. Byla to sympatická dívka. Její vzhled stačil na to, aby pracovala na vládním úřadě, ale odborné předpoklady tam žádné nevidím,“ uvedl Mečiar pro server Čas.sk. „Okolí předsedy vlády je citlivé na množství kontaktů, které se s ním spojují. Moje zkušenost v tomto směru byla taktéž tvrdá. Často jsem musel měnit lidi kolem sebe. Premiér se musí mít na pozoru a třikrát prověřovat lidi, kterým důvěřuje,“ řekl.

„Zavraždění novináře a jeho partnerky je akt, který vyžaduje všeobecné odsouzení. Tento čin otřásl důvěryhodností představitelů státu, a také toho, co dělají,“ vyjádřil se dále Mečiar. Podle něj by vláda měla převzít zodpovědnost za své činy. „Fico by měl odstoupit. Jednoznačně,“ podtrhl.

Lidé protestovali v ulicích, nesouhlasí s vedením státu. „Všichni soucítíme s rodiči dvou zavražděných, i my jsme rodiče. Vražda by se měla co nejdříve objasnit, protože pokud opět vyjdou lidé a zejména studenti do ulic, neznamená to pro vládu nikdy nic dobrého,“ uzavřel Mečiar.

Video  Kiska chce novou vládu, nebo předčasné volby. Fico ho obvinil z tajné schůzky se Sorosem.  - tv Joj
Video se připravuje ...
Video  Češka, kterou chrání po vraždě Kuciaka: Den před smrtí mi řekl, že našel spojení na politiky.  - tv Joj
Video se připravuje ...

Pollo ( 13. března 2018 06:29 )

Chachá. To bude výsledek celého toho cirkusu na Slovensku. Mečiar opět ve veřejném prostoru. A mladá Nvotová mu k tomu udělala promo.

luboze ( 8. března 2018 20:41 )

a nikdy sa nevysetri vrazda Kuciaka a jeho snubenky, nikdy odhalilo sa vsak a bude sa odhalovat...napriklad milionove učty Robertkov, Počiatkovcov, Bugarovcov...aj taka Magda Vašary nie je čistá

luboze ( 8. března 2018 20:38 )

Je to ostuda a hanba, že najvacsi slovensky zlodej, ktorý rozkradol so svojou bandou celu Republiku, po 89, objednávatel vraz u Cernáka, autor unosu syna Michala Kováča, človek ktory zbedačil Slovensko, ako povedal pán nebohy prezident Kovac, vyraboval Slovensko, tento prasivy zločinec, jeho vláda sa vyhrazala novinárom on može za smrt Remiasa, lebo ju sam nariadil, sa v roku 2018 , kedy vraj mame uz po Meciarovskych mafianskych casoch, vyjadruje vdaka Vám v mediach!!!!! Je vobec toto mozne, ze tento dement vyjadruje nejaky nazor na politicku situáciu? Ten ktorý ma tak 15 rokov sediet v base do konca zivota? Jeho dcera vlastní byvale filmove studia Koliba, on sam vlastní mnoho budov ,novostavb, luxusnych rezortov po SK, hotelov v Tepliciach, Trenčine, Tatrách, poskupovane ,ma do zbierky stare neobyvane domy v Teplej atd atd, najvacsi zlodej zo Slovenskeho!!!! Nie z EU fondov.

oldinek ( 8. března 2018 07:25 )

Hlavně, že Mečiar měl kolem sebe samé Mirky Dušíny.Rozkradl co mohl.

ovartovar ( 7. března 2018 23:59 )

Dobře Mečiarko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa