Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pornografické fotky, vulgarity a odpor k práci: Tohle je dcera politika z SPD

Autor: zzu, všm - 
4. ledna 2018
18:50

Odhalené tělo, erotické oblečky, nezájem o práci. Tak se na internetu prezentuje dcera lídra pražské buňky SPD Vítězslava Nováka. Podle webu Extra.cz na webu nabízí i sexuální praktiky za peníze.

Michaela Nováková (22) na několika sociálních sítích pravidelně publikuje svoje odvážné fotografie, které se obvykle nesou v erotickém duchu. V příspěvcích se vyjadřuje mnohdy vulgárně a polemizuje s údajnými kritiky. U položky zaměstnání na Facebooku uvedla „flákač, lenoch v se*u na práci“. Portál Extra.cz nicméně přinesl informaci, že si má vydělávat erotickými službami, což doložil jejím profilem na lechtivém webu Amatéři.

Novák kandidoval do Poslanecké sněmovny

Vítězslav Novák, který neúspěšně kandidoval na podzim roku 2017 za SPD Tomia Okamury do Poslanecké sněmovny, informace o své dceři nepopřel. „Počítám s tím, že mě bude veřejně očerňovat, ale nejde s tím nic dělat. Vždy jsem se jí snažil vštípit, že bez práce nejsou koláče, a radil jí dobře. Má svoji hlavu,“ uvedl pro Extra.cz Novák, který je nyní předsedou pražské buňky SPD. Jeho dcera Michaela na otázky Blesk.cz zatím neodpověděla.

jirinaples ( 6. ledna 2018 04:30 )

Proc by s takovou figurou mela delat?

villon ( 5. ledna 2018 10:41 )

V životě dávám přednost štíhlým, ale není nad to si občas zařádit s oplácanou a macatou děv.kou.

snehulak ( 5. ledna 2018 10:24 )

Na dvou obrázcích vypadá dokonce jako pěkná neotylá ženská. Ale můj syn takovéhle špekaté šíleně miluje. Holt máme každý jiný vkus.

kradu ( 5. ledna 2018 08:38 )

jdu blejt sakra

taktone ( 5. ledna 2018 01:40 )

Je hezká a co dělá tak bohužel už je dospělá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa