Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Předvánoční besídka pražské smetánky: Klaus, Bém i Okamura slavili v Erpetu

Autor: vr - 
23. prosince 2017
15:15

Předvánoční pohoda? Siloví hráči v Praze si ji už v pátek navodili po svém. Na večírku sportovní firmy Erpet. Sešli se tam mimo jiné exprezident Václav Klaus (76) a kontroverzní šéf SPD Tomio Okamura (45).

Právě o Okamurovi, který stejně jako on pěstuje vztahy s evropskou protimigrační a protiislámskou pravicí, Klaus v minulosti řekl, že je na současné mapě »jediný skutečný politický lídr«. Mimo jiné se na Smíchově ukázala někdejší pražská smetánka včetně bývalého primátora hlavního města Pavla Béma (54, ODS) a pak také jména ze sportovního prostředí.

Párty pořádala skupina Erpet Václava Petra (60), která provozuje golfové terény, tenisové kurty či bazén a fušuje i do zdravotnictví a zimních sportů. O velkou pijatiku však nešlo. Muži se s dárky sešli mezi jednou a půl pátou odpolední. Pak nasedli do vesměs luxusních aut a odjeli.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dobry-clovek ( 23. prosince 2017 21:13 )

moiaza ( 23. prosince 2017 18:23 )

Plesku, nekaž slušným lidem vánoční náladu.

rockyshowman ( 23. prosince 2017 17:41 )

Kde kdo slaví je mi jedno! Redaktoři by se měli zajímat za co. Proč souzení nejsou v chládku. Každý druhý ze zločinců je ihned nemocen. Když se na někoho poukáže ihned redaktoři si uzpůsobí vše podle sebe, jen aby to sypalo. Národ mají na háku! Bohužel i taková je u nás demokracie.

sores ( 23. prosince 2017 17:27 )

Hnu.s.né.mu Klausovi narostlo panděro fuj tajbl!! když otevře hubu tak se mi chce bl.ít, má hlas jak bu.z.e.r.ant.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa