Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Britská velvyslankyně válí. Veselé Vánoce popřála Čechům v duchu Lásky nebeské

Video se připravuje ...
Autor: jer - 
22. prosince 2017
19:30

Britské velvyslanectví v Praze zveřejnilo na Facebooku vánoční přání. Končící velvyslankyně Jan Thompson v něm na cedulích ve stylu filmu Láska nebeská přeje Čechům veselé Vánoce. Potom se dá do tance a roztančí i své kolegy podobně, jako to ve stejném filmu „rozbalil“ Hugh Grant v roli britského premiéra.

„Byly to úžasné čtyři roky – ale teď mě nechte říct – jen proto, že jsou Vánoce – a na Vánoce se má říkat pravda – pro mě jsou Češi perfektní – a přeji vám všem – veselé Vánoce,“ přeje Čechům ve videu britská velvyslankyně v Praze Jan Thompson.

Poté se ona i její kolegyně dají do tance. Přání parodující vánoční film Láska nebeská zveřejnilo velvyslanectví na své facebookové stránce. V původním díle z roku 2003 takto herec Andrew Lincoln vyznává lásku Keiře Knightley.

Velvyslankyně Thompson po 4,5 letech končí ve funkci britské velvyslankyně v Praze. Pozornost si získala vystupováním v divadle i tím, že po Česku jezdila Škodou 1000 MB. V rozhovoru pro Blesk Zprávy prozradila, že automobilového veterána i dvojici v Česku narozených koček si odveze s sebou.

chatar ( 22. prosince 2017 21:05 )

Velmi sympatická žena, přeju hodně štěstí. Konečně jsme měli štěstí na velvyslankyni a dobrého člověka.

andorea ( 22. prosince 2017 20:26 )

Mimo téma: Tak jsem se na tu vyzdvihovanou Lásku nebeskou včera v tv poprvé podívala. Není mi jasné, co na ní má být tak úžasného. Ztráta času.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa