Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Herec z Ordinace Daniel Krejčík tvrdí: Stropnický je můj milenec!

Autor: Adam Gemrot - 
17. října 2017
05:49

O svém soukromí mladý politik Matěj Stropnický (34) ze zásady mlčí. Až nyní exkluzivně pro Blesk promluvil jeho údajný milenec! Syn ministra obrany Martina Stropnického (60) vztah s ním nepotvrdil, ovšem ani nepopřel...

 Mužem, který veřejně tvrdí, že je přítelem mladého Stropnického, je 23letý herec Daniel Krejčík. „Matěj je skvělej kluk, hrozně chytrej,“ pěje Krejčík ódy na svého údajného přítele a zároveň tím zodpověděl, čím si mladý politik získal jeho city. „Jenom mě mrzí, že když jdeme spolu po ulici, tak nemůžu vzít Matěje ani za ruku...,“ posteskl si nad životem »v utajení« herec, jenž se mihl i v Ordinaci v růžové zahradě 2 jako synovec Chantal Poullain (61).

Předseda Strany zelených byl s přímým dotazem Blesku, jestli může potvrdit, nebo vyvrátit Krejčíkova tvrzení, rychle hotov. „Nezlobte se, nebudu se k těmto otázkám momentálně vyjadřovat! Dělám volby. Na shledanou,“ rozloučil se a chvatně zavěsil. „Matěj je nespokojený s tím, jaké jsou jeho preference ve volbách, a tak stále neví, jestli se má »vyoutovat«, čímž by mohl přilákat nové voliče z řad homosexuálů,“ okomentoval Dan Matějovu nerozhodnost, zdali má veřejně přiznat svou náklonnost k mužům, či nikoliv. „Do dnešního dne to nikdo neví a je to intimní informace,“ uzavřel mladý herec svou zpověď na téma vztah s Matějem Stropnickým.

Matěj Stropnický není jen politik, ale také herec. V německém historickém seriálu Borgia si třeba zahrál španělského donchuána, který připravoval dívky o panenství. V jedné scéně se objevil dokonce úplně nahý, jen přirození mu v posteli skrývala v dlani herečka.

Herec a dabér Daniel Krejčík (23) vystupuje také se Zuzanou Bydžovskou (56) a Petrou Horváthovou (31) v divadelní hře V hodině rysa. V severském příběhu ztvárňuje chlapce, který zabil boha. Kromě toho je podle svých slov plně zaměstnán natáčením seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a zkoušením další hry.

Aktualizace 19.10.: Matěj Stropnický exkluzivně pro Blesk přiznal, že je na kluky. Více v odkazu níže.

 

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa