Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Veselka v ODS: Ženil se ekonomický expert Skopeček, přišel i Klaus ml.

Autor: kal - 
17. září 2017
14:15

Pauzu od volební kampaně si dal o víkendu ekonomický expert ODS Jan Skopeček. V sobotu si v pražském kostele sv. Františka z Assisi vzal svoji dlouholetou partnerku Lucii Klimkovou. Srovnal tak krok se svým hlavním středočeským rivalem ve sněmovních volbách – také lídr hnutí ANO Andrej Babiš letos v létě přišel o svobodu, když si na Čapím hnízdě vzal svoji dlouholetou partnerku Moniku.

„Jsem přesvědčen, že Lucka je ta pravá. Je chytrá, hodná a tolerantní. Tak nám snad ta láska vydrží na celý život. Držte nám palce,“ uvedl čerstvý „ženáč“ Skopeček. Tradiční starosti novomanželů s odjezdem na svatební cestu ale musí, stejně jako Babiš, odložit. Na líbánky se pár chystá až po říjnových volbách, které proběhnou v 20. a 21. října.

Na Skopečkově obřadu nechyběli kromě rodiny a přátel snoubenců také další politici z řad ODS. Objevil se tu školský expert strany Václav Klaus ml., senátor Jiří Oberfalzer i náměstek středočeské hejtmanky a místopředseda ODS Martin Kupka.

Video  Kandidát do Sněmovny zkusil kouřit ve 14 letech. Žena mu před svatbou vyčetla rozhrabanou skříň  - Jakub Veinlich, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

agfor ( 17. září 2017 17:17 )

Aspoň holka brzo zjistí, jestli ho má opravdu modrýho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa