Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Policie vyhlásila pátrání po exnáměstkovi libereckého hejtmana. Co provedl?

Autor: jer - 
19. srpna 2017
17:15

V sekci hledaných osob na webu Policie ČR se tento týden objevil i bývalý náměstek hejtmana Libereckého kraje a bývalý zastupitel města Liberec za ČSSD Martin Sepp. Ve funkcích byl v letech 2008 až 2012. 

Sepp je v současnosti obviněn kvůli údajnému zneužívání evropských dotací. Důvod, proč po něm policisté nyní pátrají, není z oficiálních zdrojů znám.

„Podle informací naší redakce se ale jedná spíše o nedorozumění vzniklé například z nepřebírání pošty a podobně. Martin Sepp by měl trávit svůj čas normálně doma, v současné době má být dokonce s dětmi na dovolené u moře,“ uvedl Jaroslav Tauchman z portálu Náš Liberec.

Seppovi kontroverze nejsou cizí. V roce 2008 mu byl odebrán řidičský průkaz za překročení maximální povolené rychlosti téměř o 50 km/h. Za odpuštění trestu se tehdy přimluvil krajský ředitel policie Miroslav Dvořák. Ten byl za tento trestný čin následně odsouzen.

V roce 2011 Martin Sepp společně s radními Pavlem Petráčkem a Zdeňkem Bursou čelili kritice za pobírání odměn za členství v dozorčí radě společnosti Silnice LK. Ta v té době ještě nevyvíjela žádnou činnost. Radní se odměn vzdali, přesto byli v roce 2014 obžalováni.

K poslednímu obvinění protikorupční policií došlo až v roce 2015. Sepp měl spolu s europoslancem Robertem Duškem (ČSSD) stát za podvody při čerpání evropských dotací. Obviněni byli také někteří liberečtí stavební podnikatelé.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 19. srpna 2017 22:18 )

Z který pak že čistý strany je to člen? to je tak, když partaj lumpů a zlodějů, obviňujou členy jiných stran. Nakonec jejich předseda je jejich vzor a příklad že?

Nezadat ( 19. srpna 2017 20:49 )

Typický člen ČSSSD, nenažraný zlodějský prase.

moiaza ( 19. srpna 2017 20:42 )

Krad jsem včera, kradu dnes, já jsem straka z ODS!

hejhej ( 19. srpna 2017 18:54 )

Nejen po socanovi exnáměstka z Liberce, ale dlouho po socanovi Wolfovi. A stále hledají - nehledají. Už měl být dávno v kriminále, ale u některých - kriminálníků se o kauzách nepíše. Proč asi ????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa