Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera Klause ml. se vážně zranila. Operoval ji exprezidentův lékař

Autor: red - 
26. června 2017
16:06

Trojka kandidátky ODS pro podzimní parlamentní volby v Praze a expert na školství Václav Klaus mladší má na chvíli jiné než politické starosti. Jeho dcera se vážně zranila během utkání v házené a musela na operaci. Klaus to bez dalších podrobností napsal na sociální síti. Kateřina Klausová je pod dohledem lékaře, který měnil kyčel exprezidentu Václavu Klausovi, tedy jejímu dědečkovi.

Sám vášnivý cyklista má doma devatenáctiletou dceru-házenkářku. „Když je blbej týden – tak se to hrne všechno. A nervy má člověk o malé dítě, stejně jako o dospělé,“ podělil se Klaus mladší o své pocity na sociální síti během neděle. „Moje krásná dcera (19), studentka a házenkářka – se vážně zranila (při házené, kde o nic nešlo),“ napsal také.

Sama Klausová pak v jednom komentáři podotkla, že šlo o akci pořádanou školou, kde skutečně o nic nešlo. „Bohužel fakt o nic nešlo, bylo to na školou pořádaný akci. Děkuju,“ odpověděla Kateřina Klausová na jedno z přání brzkého uzdravení a doplnila vzkaz o uplakaného smajlíka.

Klausové se ujal, stejně jako jejího prarodiče, exprezidenta Klause, vyhlášený ortoped a přednosta ortopedické kliniky Nemocnice Na Bulovce Pavel Dungl. Právě k němu Klaus směřoval díky za péči o dceru. „Díky prof. Dunglovi, že se jí ujal a snad operace dobře dopadla,“ poznamenal. Více ale zdravotní stav své dcery komentovat na dotazy Blesku nechtěl.

Prezident Václav Klaus podstoupil v roce 2008 operaci kyčle, dostal totální endoprotézu. Svěřil se do rukou prof. Pavla Dungla. Prezident Václav Klaus podstoupil v roce 2008 operaci kyčle, dostal totální endoprotézu. Svěřil se do rukou prof. Pavla Dungla. | Jiří Hadač / Blesk

Právě k Dunglovi si přitom téměř před deseti lety přišel pro nový kyčel tehdejší prezident Václav Klaus. Dungl dříve dělal prezidenta Evropské pediatrické federace, sám je vášnivým sportovcem.

Prezident Václav Klaus podstoupil v roce 2008 operaci kyčle, dostal totální endoprotézu. Prezident Václav Klaus podstoupil v roce 2008 operaci kyčle, dostal totální endoprotézu. | Zbyněk Pecák / Blesk

kamcerka ( 27. června 2017 09:25 )

Krásná holka, super rodina!!!!!! Přeji jen to nejlepší a rychlé uzdravení bez následků.

msml20 ( 27. června 2017 07:39 )

Václav Klaus ,ml. má z prvního manželství tř děti Vojtěcha, Kateřinu a Jakuba, z druhého manželství dceru Elišku.

manunu ( 27. června 2017 07:35 )

Sprosté a ubohé komentáře.

manunu ( 27. června 2017 07:32 )

Pro upřesnění pan Klaus ml. má z prvního manželství 3 děti. S druhou manželkou mají 1 malou dcerku.

11karel11 ( 27. června 2017 00:18 )

Kráva jako vždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa