Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sobotka rozpadem vztahu následuje Nečase, Paroubka i Topolánka

  • Autor: val - 
    9. 6. 2017
    06:00

    Vysoká politika v Česku manželskému životu nesvědčí a o křeslu předsedy vlády to platí obzvlášť. Před současným premiérem Bohuslavem Sobotkou (45, ČSSD) pravidlo potvrdili i další jeho předchůdci v době, kdy stáli v čele země.

  • 1.Bohuslav Sobotka

    Manželství stávajícího premiéra Bohuslava Sobotky a jeho ženy Olgy (36) se hroutí. Vydrželo 14 let a mají spolu dva syny: Davida (2003) a Martina (2009).

    Olgy Sobotkové se Blesk v roce 2013 ptal, jestli se nebojí, že i jejich manželství postihne po nástupu do Strakovy akademie osud jiných šéfů vlády. Tehdy odpověděla sebevědomě: „Já si nemyslím, že se to stalo všem premiérům. Řada z nich si dokázala manželství udržet i během výkonu této velmi náročné funkce a to chci i já.“

    Video  Manželská krize premiéra Sobotky: Konec svazku s „paní Colombovou“  - Markéta Volfová
    Video se připravuje ...

    Fotogalerie Premiéru Sobotkovi krachuje manželství 82 fotografií

  • 2.Mirek Topolánek

    Přímo během premiérského mandátu se manželství rozpadlo Mirku Topolánkovi (tehdy ODS). Od roku 2007 žil s tehdejší místopředsedkyní Sněmovny Lucií Talmanovou, jež mu téhož roku porodila syna Nicolase.

    Mirek Topolánek s Lucií Talmanovou Mirek Topolánek s Lucií Talmanovou | Blesk – Ladislav Křivan, David Malík, Marek Pátek

    Až v roce 2010 se Topolánek rozvedl s manželkou Pavlou, se kterou má dvě dcery a jednoho syna. Ta se pak snažila kandidovat do Senátu, ale neuspěla.

  • 3.Jiří Paroubek

    Také vztah Jiřího Paroubka s tlumočnicí Petrou Kováčovou začal ještě za jeho premiérování. S manželkou Zuzanou se rozvedl v září 2007, kdy už rok nebyl v čele vlády, pouze v čele ČSSD. O dva měsíce později už za svou ženu pojal Petru, s níž má dnes sedmiletou dceru Margaritu.

    Jiří Paroubek připouští, že v případě rozvodu s Petrou se bude muset poohlédnout po jiné ženě. Jiří Paroubek připouští, že v případě rozvodu s Petrou se bude muset poohlédnout po jiné ženě. | Blesk

    Před nedávnem mu ale zkrachoval i vztah s Petrou Paroubkovou. Paroubek pral několik týdnů špinavé prádlo přes média, rozvod ale zatím neproběhl. Expremiér se podle některých zdrojů začal naopak sbližovat se svou bývalou ženou.

  • 4.Petr Nečas

    Mediálně nejsledovanější byl zatím rozchod Petra Nečase (ODS) s manželkou Radkou, respektive jeho nemanželský vztah s tehdejší šéfkou kabinetu Janou Nagyovou, dnes Nečasovou. Nečas oznámil rozvod oficiálně 11. června 2013, jen dva dny nato došlo k rozsáhlé razii policie, při které byla zatčena mimo jiné Nečasova milenka a dnešní manželka Jana.

    Obvodní soud pro Prahu 1 začne 24. dubna potřetí veřejně projednávat kauzu údajného zneužití Vojenského zpravodajství někdejší šéfkou kabinetu premiéra Petra Nečase (vlevo) Janou Nagyovou (vpravo, dnes Nečasovou). Obžalobě čelí vedle Nečasové trojice zpravodajců. Obvodní soud pro Prahu 1 začne 24. dubna potřetí veřejně projednávat kauzu údajného zneužití Vojenského zpravodajství někdejší šéfkou kabinetu premiéra Petra Nečase (vlevo) Janou Nagyovou (vpravo, dnes Nečasovou). Obžalobě čelí vedle Nečasové trojice zpravodajců. | ČTK

    S Janou Nagyovou dnes Nečas žije a doprovází ji k soudu. Řeší se, zda nechala vojenskou rozvědkou sledovat tehdejší premiérovu manželku Radku Nečasovou.

  • 5.Fischer, Zeman, Gross i Špidla

    Z premiérů se tak nerozvedli pouze Josef Tošovský, Jiří Rusnok a Václav Klaus. I exprezident Klaus však musel zažehnávat krizi ve vztahu, když se provalila jeho nevěra. Rozvod v době nástupu do čela vlády pak za sebou měli Miloš Zeman, Vladimír Špidla, Stanislav Gross (všichni ČSSD) a Jan Fischer.

    Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou | Petr Soukup

    Z ministrů, kterým se během výkonu mandátu rozpadlo manželství, jde například o Michaelu Marksovou, Martina Bursíka, Petra Bendla, Radka Johna nebo Michaela Kocába.

    Fotogalerie Premiéru Sobotkovi krachuje manželství 82 fotografií

adamice ( 9. června 2017 08:51 )

Velmi ubohý Sobotka si asi myslí, že nám předhodí rozpad svého manželství (ať už smyšlený nebo skutečný) jako omluvenku za to, co udělal. Kvůli němu, Chovancovi, Zaorálkovi, Birkemu, Špidlovi, Hamáčkovi atd. musel z vlády a MF odejít Babiš, který jako jediný a proti všem veřejně označil rozkrádání miliard korun touto socanskou, zkorumpovanou a všehoschopnou bandou. Sobotko jdi do ha*zlu a neobtěžuj nás svými soukromými problémy.

13352 ( 9. června 2017 08:50 )

že už by byla na obzoru nějaká čekatelka na sexy mozek???

mathony ( 9. června 2017 07:26 )

cítí svůj konec tak zabezpečuje svou rodinu nakradenýma penězma protože určitě se na něj něco ví není svatej a má něco za pařaty když byl ministr financí a dělí co nakradl

moiaza ( 9. června 2017 06:51 )

Politický odpad, jako je Nečes, Paroubek, Topolánek, Sobotka a jim podobní, by vůbec v politice neměl pracovat! Nedokáži řídit svůj osobní život a chtěli by řídit republiku. Jak k smíchu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa