Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Premiér Sobotka skončil v nemocnici. Odvezli ho tam rovnou z letiště

Autor: val, vei, vr - 
26. března 2017
14:35

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) odjel v sobotu večer po návratu ze summitu v Římě okamžitě do Fakultní nemocnice v Motole. Informoval o tom web Expres.cz, podle kterého mohlo jít o blíže nespecifikovanou frakturu. Podle informací Blesk.cz šlo však o zánět dutin a nachlazení. To potvrdil i Sobotkův mluvčí Martin Ayrer. 

„Premiéra v posledních dnech trápilo nachlazení, včera večer jsme se vrátili ze zahraniční pracovní cesty z Říma, kde premiér zastupoval ČR na summitu EU. Po návratu se podrobil lékařskému vyšetření. Nejedná se o nic vážného,“ uvedl pro Blesk.cz Ayrer.

O Sobotkově převozu do nemocnice informoval web Expres.cz, podle jehož zdroje mělo jít dokonce o zlomeninu. Bohuslav Sobotka s ochrankou proběhl akutním příjmem jako hurikán. V tu chvíli se všichni lékaři přestali věnovat ostatním pacientům a rozběhli se za nimi. Bylo to jako z nějakého filmu. Nikdo nechtěl nic říct. Dělali kolem toho strašné tajnosti,“ řekl webu zdroj.

Sobotka byl od pátku na pracovní návštěvě Říma, kde se konal summit hlav států EU a kde se také setkal s papežem Františkem. Vrátil se v sobotu v 7 hodin večer.

Nedávný rozhovor premiéra pro Blesk.cz na sjezdu ČSSD:

Video  Znovuzvolený Sobotka na sjezdu: Zákaz vlády s komunisty jsme nezrušili  - Marcel Mihalík, Václav Lang, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Ještě před odletem se Sobotka zašel poklonit k rakvi kardinála Vlka:

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vivald ( 26. listopadu 2017 07:47 )

To před tím soudem bude narváno ! Babiš s Faltýnkem by měli uplatnit přednostní právo ! Jinak ale, měl by jste psát v první osobě !

ssixx ( 20. listopadu 2017 01:45 )

rád bych ho viděl na patologii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marianskelazne ( 3. listopadu 2017 09:49 )

co k tomu rict - veskery personal nechal ostatni byt a rozbehli se za nim...jako z komedie..kvuli takove blbine

petrusaa ( 19. července 2017 15:44 )

Pan Špidla ekonomický poradce premiéra,coby poštmistr z Příměře u Nové Bystřice,razítkující dopisy a přímo pan premiér prodávající v Brně na magistrátě psí známky.Český ekonomický tygr

petrusaa ( 19. července 2017 15:41 )

Pochopitelně zánět dutin,kde se nic nenalézá nemůže se zanítit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa