Paroubkova tchyně Klárika Černá Valovičová s ním o rozchodu s dcerou hovořila velmi dlouho. A překvapivě stojí na jeho straně „Moje vyjádření k věci je takovéto: Mluvila jsem se svým zetěm, velmi otevřeně, a celou řadu věcí jsme si konečně vysvětlili. Nemám důvod mu nevěřit,“ řekla Blesk.cz.

Podle ní se dcera Petra Paroubková nyní nachází u svého otce v pražském bytě. Společně s nimi tam je i Margaritka . Tchyně expremiéra si stejně jako on přeje, aby se vše urovnalo. „Jirka svou rodinu miluje a je v zájmu všech, aby se to vyřešilo a aby Petra byla zdravá. Dítě potřebuje vyrůstat se svým otcem,“ dodala Černá Valovičová.

Manželka Paroubka, který zvažuje návrat do vrcholové politiky, mu rozvod oznámila v dopise. „Jirko, nemohla jsem jinak. Taky jsem už nemohla dál. Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš,“ napsala mu.

Paroubek však stále tvrdí, že se manželství pokusí zachránit a vztah si udržet. Především kvůli jejich společné dceři. Petře podle všeho kromě údajného psychického týrání vadilo, že se Jiří Paroubek opět sblížil se svou exmanželkou Zuzanou, se kterou se rozvedl právě kvůli o 21 let mladší blondýnce.

Fotogalerie
35 fotografií