Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kde je dcera Obamy? Sasha prošvihla otcův poslední proslov, lidé na internetu ji shání

Autor: shp - 
11. ledna 2017
15:28

Barack Obama (55) má za sebou poslední proslov v roli prezidenta Spojených států amerických. Byl hrdelní, dojemný a populární politik se při něm neubránil slzám. Opět! Na rozdíl od manželky Michelle (52) a dcery Malii (18) se však nedostavila mladší Sasha (15). A lidé se proto nyní ptají, kde byla.

Drazí američtí spoluobčané, byla to největší pocta mého života, že jsem vám mohl sloužit. A neustanu v tom, právě naopak. Po zbytek života zde budu s vámi jako občan,“ prohlásil Obama ke svému lidu. Všichni přítomní samozřejmě tleskali jako diví. První černošský prezident se klasicky neubránil ronění slz.

Malio a Sasho, za prapodivných okolností se z vás staly úžasné mladé dámy, které jsou nejen krásné a chytré, ale také citlivé a plné entusiasmu. Zvládaly jste roky pod drobnohledem všech tak lehce! Ze všech věcí, které jsem v životě udělal, jsem nejvíc hrdý na to, že jsem váš otec,“ věnoval prezident část proslovu rodině.

Jenže zatímco Malia byla přítomná, Sasha prostě nebyla nikde k zahlédnutí. Na Twitteru se strhla lavina komentářů a otázek zabývajících se absencí Sashy na otcově posledním prezidentském projevu. Tyto příspěvky byly označeny hastagem #WhereIsSasha. Obsahovaly konspirační teorie i nejrůznější vtípky.

Celá kauza samozřejmě nezůstala bez povšimnutí a zaregistroval ji i Bílý dům. Ten později přišel s vysvětlením, proč se Sasha nemohla této důležité události zúčastnit. Nedostavila se, protože druhý den psala písemku. I když je váš otec prezident Spojených států, školním povinnostem se prostě nevyhnete.

joudajoudovy ( 12. ledna 2017 07:52 )

huraaaaa, probehla derniera loutkoveho predstaveni.... i skrhola utrousil tekouci jantarovou slzu a nyni se vyda na planetarni cestu se svym pribehem. konecne by svuj rodny lid mohl naucit pracovat a osvetou jim vysvetlit, ze cekani na zok geneticky upravene kukurice a krabici vacin, k ekonomickemu rustu neprospiva.

yokky ( 11. ledna 2017 18:37 )

Trapne....... nevim proc breci,mnel by se stydet,vzdyt nic zvlastniho neudelal.v usa je 2.3 milionu veznu,nejvic na svete,uz aby byl pryc,,,,,,🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓😒😒😒😒

henes ( 11. ledna 2017 17:06 )

Kde je dcera Obamy? a koho to zajímá,pleskači....jako vždy,stupidní články..

fotrpjotr ( 11. ledna 2017 16:55 )

A rovnou do Haagu.

mak ( 11. ledna 2017 16:30 )

 on se ještě obrečí, ze musí vypadnout z bilyho barraku, chudak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa