Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

„Forejta jsem natočil, abych z něj dostal peníze,“ tvrdí autor skandálního videa

Autor: bud - 
6. prosince 2016
23:03

Příběh kontroverzní nahrávky, která má možná na svědomí konec hradního protokoláře Jindřicha Forejta, nabírá nových rozměrů. Podle údajného autora nahrávky nejsou za zveřejněním zákulisní politické hry, ale dluhy. Podle rozhovorů, které dal serverům Info.cz a Extra.cz, měl Forejt dlužit nejméně 100 tisíc korun za drogy a sex.

„Dříve platil a najednou neplatil. Pořád říkal příště, příště… Přestal platit, musel počítat s nějakou reakcí. Jenže jeho to nezajímalo. Já mu dal hodně výstrah, ale on to bral jako srandu. Já bych to video jinak neprodával,“ říká v rozhovoru pro Extra.cz muž, který se označuje za autora videa. Na něm dle serveru HlidacíPes.org podle všeho „polonahý Jindřich Forejt konzumuje drogy a oddává se činnostem sexuálního charakteru“.

Dluhy přes 100 tisíc korun

A právě Forejtovy dluhy měly být také důvodem, proč se video dostalo na veřejnost. Podle serveru Info.cz šéf hradního protokolu dlužil peníze za sexuální služby a drogy, a to přes 100 tisíc korun. Autor chtěl video prodat, aby získal peníze na své závazky.

„Poslední dobou začaly být dluhy. To nezačalo být jenom u mě, to je prostě zákon padajícího lejna, že on dluží mě, já dlužím tam, ten dluží tam. A prostě všechno se to valilo na mou hlavu, protože on byl z obliga, za ním nikdo nešel. On ani o něm nikdo nevěděl. Takže všude jsem byl ten špatnej já,“ uvedl autor nahrávky pro Info.cz a zdůraznil, že video rozhodně nevzniklo na politickou objednávku a neplánoval ho využit politicky. Dodal, že se s Forejtem seznámil začátkem letošního roku.

Podle novináře Českého rozhlasu Janka Kroupy je autorem videa muž, který v minulosti strávil 6 let ve vězení za loupežné přepadení. „Je to člověk, který je podle všeho buď skrytým, nebo přímým vlastníkem eskort servisu, který pravděpodobně dodával prostituty, kteří na nahrávkách jsou. A pravděpodobně dodával i drogy,“ přiblížil Kroupa.

VŠE O DĚNÍ KOLEM FOREJTA NAJDETE ZDE

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 7. prosince 2016 20:50 )

Hele TRUBA24: Ja sa naučím čítať a ty se vemeno východňárský, nauč písať a pak kritizuj druhý! Mně nezajímá, kterej feťák to nakruťil, ale na čí politickou objednávku! To ale asi bylo zamyšlení, nad rámec tvýho chápání!

mrd.vola ( 7. prosince 2016 18:09 )

za komoušů by šel rovnou do Jáchymova kutat rudu a za rok by svítil na dálku

19jirka74 ( 7. prosince 2016 17:22 )

 Praktiky STB. Navlést,donutit, fotit a zdiskreditovat. Proto lezeme Číně a Rusku někam. Jsou to jejich hradní loutky!!!!

paralenka ( 7. prosince 2016 16:37 )

Já myslela, že fetuje per huba sám a hošany do peřin mu určitě taky nikdo necpal násilím! Mynář je úlisný červ, ale za tohle fakt nemůže, to si Jindříšek nadělil sám - stal se vydíratelným!!!

paralenka ( 7. prosince 2016 16:34 )

 Rizikem je každý, kdo je závislý a dostane se do kontaktu s podobnými týpky! Nejen Forejt ohrožující prezidenta, ale každý otrapa, který fetuje, čachruje s prachama a hrabe na hraně nebo je v kontaktu s podsvětím, ohrožuje lidi kolem sebe. Jenže žádný strom nerostě do nebe, že pane Forejte!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa