Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kompro na Forejta se sexem a bílým práškem: Potopilo protokolistu skandální video?

Autor: red - 
5. prosince 2016
16:44

Údajný konec šéfa protokolu Jindřicha Forejta (39) ve službách Zemanova Hradu provázejí informace o intimním videu, které mělo s Forejtem v hlavní roli vzniknout. Záběry z něj zveřejnil server HlidacíPes.org. Nahrávka podle něj obsahuje „drogy, sex a bezpečnostní riziko“. 

Kolem Jindřicha Forejta a jeho konci na Pražském hradě, ke kterému však zatím stále ještě Hrad mlčí, je pořádně živo. Server echo24.cz nejprve přinesl informaci o dvojici mužů, kteří jeho redakci nabízeli video kompromitující šéfa hradního protokolu.

Záběry z videa v pondělí odpoledne zveřejnil server HlidacíPes.org, který ho od údajného dealera koupil. Na nepříliš ostré titulní fotce se nachází patrně sám Forejt – v županu, skrčený nad knížkou a v pozici připomínající „šňupání“. 

„Nahrávka, kterou má redakce HlídacíPes.org k dispozici, ukazuje šéfa hradního protokolu Jindřicha Forejta mimo jiné při užívání drog,“ uvedl přitom zmiňovaný server. 

Jeho redakce však prý s ohledem na závažnost celé situace – údajné podezření na bezpečnostní riziko v bezprostřední blízkosti prezidenta Miloše Zemana – zakoupila devět videoklipů od muže, který je nabídl.

„Série videoklipů ukazuje Jindřicha Forejta – polonahý, s odhaleným přirozením šňupe bílou látku a oddává se masturbaci. V místnosti je přítomen ještě jeden člověk, který vše skrytě natáčí,“ napsal HlídacíPes.org.

Ovčáček: Personální změny komentuji, až když jsou

Klipy podle něj měly být natočeny v pražském bytě Jindřicha Forejta. Že jde o Forejtův byt, mají naznačovat i záběry na vybavení – na kterých se objevuje mj. pečetní prsten šéfa hradního protokolu.

Server zároveň spekuluje, zda se video objevilo i v souvislosti s údajnými spory Forejta s dalšími muži v okolí prezidenta Zemana – kancléřem Vratislavem Mynářem a ekonomickým poradcem prezidenta Martinem Nejedlým.

Oficiálně potvrzený Forejtův konec na Hradě přitom stále není, byť se bere již de facto za hotovou věc. „Média v případě pana ředitele Forejta odkazují jen na anonymní zdroje. Na ty nereaguji. Personální změny komentuji až v okamžiku, kdy jsou,“ uvedl v pondělí na Twitteru hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

„Sex, bílý prášek a protokol“

Sám Forejt, který na Hradě působí již od roku 2002, je nyní prý nemocný a na telefony nereaguje. O Forejtově konci se však spekulovalo i v souvislosti s hradními problémy z poslední doby.

Ať už šlo o (ne)pozvání Jiřího Bradyho na předávání státní vyznamenání, kdy si měl s manželi Bradyovými na lince Praha - Kanada volat právě Forejt, nebo o účast amerického velvyslance Andrewa Schapira při ceremoniálu na Hradě, kde měl mít po sporech s prezidentem Zemanem zabouchnuté dveře.

A také trapas, kdy se hradní delegace opozdila při příjezdu na státní pohřeb slovenského exprezidenta Michala Kováče. Reportér Seznam Zpráv Václav Dolejší pak v pondělí na sociální síti zveřejnil i snímek zabezpečených dveří Forejtovy kanceláře. Později pak na Twitteru přidal ještě poznámku „Sex, drogy a protokol“.

gabreta ( 7. prosince 2016 20:30 )

Sám máš v makovici vym*dáno! Ty, na který se nedostalo korejtek, to neurejdovali a hodili si mašli. Jako třeba Honza Lopatka, Veškrnovo kámoš! Mne, mezi tu sebranku nalitou netahej!!

oldedek ( 7. prosince 2016 12:09 )

"Zeman stále počítá s Forejtem ve Vatikánu" Ten náš Míla to má v tý hlavě, velké jako Belgie, už asi totálně vybrakovaný ... Že by si svatý tatínek vzal Jindru jenom proto, že si to náš "geniál" přeje - českýho chasníka, kterej fetuje a umí si sexuálně hrát ?!? No nevím, nevím ale, že by byl se svatým Frantou až tak zadobře jako Vláďou Vladimírovičem a strýčkem Si ?!?

babajaga ( 6. prosince 2016 11:18 )

Kde je ta pravda, to by mě zajímalo víc.

byvalyvoliccssd4 ( 6. prosince 2016 11:01 )

Klaus tam měl Mynáře? Ty jsi fakt Ynteligent asi jako ten makalůzo.

Hunt ( 6. prosince 2016 10:38 )

gabreta:Závidíš,že tebe vymr.dali v Jelením příkopu jenom místní krtci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa