Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Putinův muž perlil jako Zeman. „Spousta k*nd,“ zhodnotil americké volby

Autor: val - 
14. října 2016
19:10

Jako by se ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov inspiroval u českého prezidenta Miloše Zemana, s kterým se koneckonců občas setkává. V rozhovoru s americkou televizí CNN dostal otázku na prezidentské klání mezi Hillary Clintonovou a Donaldem Trumpem. Lavrov se jako blízký spolupracovník Vladimira Putina s odpovědí nemazlil, pomohl si výrazem pussy (k*nda). Stejně jako Miloš Zeman před dvěma lety v rozhlasovém interview z Lán.

Moderátorka v metafoře připomněla, že stejně jako má Rusko své Pussy Riot, mají teď své „Pussy Riot“ také Američané. Narážela tak na starý výrok Donalda Trumpa, který nyní rezonuje, že když je člověk hvězda, nechají ho ženy udělat cokoli. Samozřejmě to Trump řekl mnohem vulgárnějším způsobem, právě za použití slova pussy.

A tím si vypomohl také Lavrov. „Na obou stranách ve vašich volbách je tolik k*nd, že bych o tom raději nemluvil,“ prohlásil s chladnou tváří. Naopak moderátorka se neudržela a začala se smát.

Méně veselé to bylo, když český prezident Miloš Zeman toto slovo opakovaně použil v roce 2014 při živém rozhovoru pro Český rozhlas. Snažil se tím deklasovat zmíněné Pussy Riot.

valduk ( 17. října 2016 17:36 )

Mužici tam dávno nejsou - tvý vopejzelý nosatý filckonoši je dávno vyhubili, ty neroztomilá jarmulatá filcko od lejnolíhně wallstreetských kaganů odpadlá! Jenomže se ukázalo, že je to dvousečný! Zbyli tam jen lstiví nosatci a jejich míšenci a ti na taový trouby jako ty hravě vyzrávaj))

valduk ( 17. října 2016 17:33 )

Přísný vízový režim! Dávaj si bacha na hajzly tvýho ražení a obětují tomu i nějaký ty pofiderní "zisky" z turistiky! Páč než si podobnej xindl pustit do země, to radši zadraátovat hranice. A maj recht! Já bejt vůdce jakékoliv země, tak dám rozkaz sajrajt tvýho typu střílet už jak se přiblíží k hranicí mé země na méně jak 5 kilometrů, nebo kolik to dnes činí odstřel nejmodernějších sniper-pušek! - http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomika/vydelky-z-turistiky-v-rusku-kulhaji-cizince-odpuzuje-prisn y-vizovy-rezim-1220070

dzery ( 16. října 2016 10:45 )

Krakonoš by se s tebe pozvracel,odpočiň si už hulváte.

hanka666 ( 15. října 2016 01:22 )

Si najdi mapu a odpověz si sám

Hops_aIive ( 15. října 2016 00:42 )

Lidi, nevíte náhodou, proč nikdo nejezdí na dovolenou do Ruska? (Kromě zdejší pošahané hanky666) To je samá Itálie, Řecko, Turecko, Egypt a kdo má prachy, tak jede do Ameriky, ale do Ruska nikdo. Divný - Opakuji, kromě pošahané hanky666

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa