Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trumpova tchyně: V Česku mám odvoleno a letím za Donaldem!

Autor: Jana Gogová - 
9. října 2016
05:00

Volila v pohodlí domova, komise jí přinesla volební urnu až domů, do upraveného bytu ve Zlíně. Marie Zelníčková (90), matka Ivany Trump (67) a tchyně kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa (70), je pořád plná elánu a v jednom »volebním« ohni.

„V jednom ne, spíše ve dvou,“ směje se stále vitální dáma, která žije střídavě ve svém Zlíně a v Americe. Ponejvíce v New Yorku. „Volila jsem hlavou i srdcem, máme krásný kraj a hlas jsem dala tomu, kdo o něj má zájem a už v minulosti prokázal, že mu jde o jeho zvelebení,“ objasnila svou včerejší volbu.

Paní Marie má značný přehled i o blížících se volbách ve své druhé vlasti. „Je tu druhé kolo předvolební diskuse, v noci na pondělí se chci dívat. Donald se nesmí nechat znervóznit, útoky se na něho valí z mnoha stran, ale on je hodně silný, věřím mu,“ dívá se do budoucna jeho tchyně.

Do New Yorku se vydá začátkem listopadu. „Musím tam stihnout finále. Ale řeknu vám jedno: i když by Donald nevyhrál, bude to zase on. Vždycky mu říkám, Done, aspoň můžeš zase hrát svůj milovaný golf,“ směje se paní Marie a už teď se těší na tři vnoučata a osm pravnoučat.

Volby jsme pro vás sledovali ONLINE ››

nick55 ( 9. října 2016 21:33 )

Tady někdo neumí přečíst článek a ani počítat - panebože do koho jsi duši dal

sores ( 9. října 2016 18:31 )

Bože kolik jíje roku stařeně? Vždyť její dceři ex manželce Trampa je 68 let to jí máma měla v 16??? Že si troufá ještě cestovat takovou dálku!

1946 ( 9. října 2016 15:23 )

To jo, ale díky plastikám, stejně jako její dcera.

1946 ( 9. října 2016 15:19 )

Bývalá tcháně je vitální, ale do volební místnosti nedojde.  

zednik ( 9. října 2016 14:49 )

v ČR za ní přišli domů s urnou, nejdřív jsem si myslel, že je imobilní.Ale není, naopak. Na co si to tedy hraje? Jakože chcete můj hlas - tak mě obskakujte?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa