Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zeman o dceři Kateřině i „bitkách za tátu“: Do Lán za mnou chodí se spolužáky

Autor: simao - 
9. října 2016
14:01

Miloš Zeman nedávno prozradil, že jeho dcera Kateřina, která pracuje v Londýně, začala v britské metropoli také studovat vysokou školu. I ona ale má obavu z toho, co se stane dál kvůli brexitu. Také o dceři padla zmínka během dalšího dílu pořadu S prezidentem v Lánech. Hrála totiž důležitou roli i v Zemanově prezidentské kampani. A protože se Česko pustilo do volebního víru, i otázky na kampaň byly nasnadě.

Zeman o dceři Kateřině mluvil během návštěvy Zlínského kraje. „Moje dcera právě teď začala studovat londýnskou univerzitu a mimochodem obor, ke kterému mám hluboký a bytostný odpor. A protože respektuji svobodnou vůli svých dětí, tak jsem se nebránil,“ uvedl Zeman a prozradil také, že má Kateřina obavu třeba z toho, že bude její studium kvůli brexitu zatíženo nějakými dodatečnými poplatky.

Vaše dcera Kateřina, která vám pomáhala velmi vydatně v kampani prezidentské, už je tři roky mimo republiku a dá se logicky uvažovat, že to není jen kvůli tomu, že chtěla studovat nebo pracovat na brigádě, ale možná i proto, že se chtěla vyhnout negativní pozornosti,“ nadhodil další téma pořadu S prezidentem v Lánech moderátor David Vaníček. 

Zeman to označil za „úděsnou spekulaci“. Odmítl tak, že by jeho dcera Kateřina pobývala v zahraničí kvůli tomu, aby byla v ústraní. „Ve skutečnosti nastupuje na studium na Londýnské univerzitě a tu si vybrala proto, protože je podle jejího názoru jednou z nejlepších v oboru, který si vybrala ke studiu. Tohle s tím nemá absolutně nic společného,“ odpověděl Zeman.

Podívejte se na pasáž pořadu s Prezidentem v Lánech o dceři Kateřině:

Video  Prezident Zeman o dceři Kateřině  - redakce Blesk TV, FOTO: profimedia.cz/MF Dnes/David Neff
Video se připravuje ...

Jeho prezidentské kroky prý hodnotí jeho dcera velmi pozitivně, Zeman je tomu rád. „Já si naopak nevzpomínám, když spolu mluvíme, na žádnou věc, za kterou by mě kritizovala. A kdyby ano, tak bych tu kritiku přijal a přemýšlel o ní,“ poznamenal Zeman.

Postavila by se však za něj Kateřina Zemanová při posezení se spolužáky v české restauraci? „Jestli se za mě zrovna bude bít, to nevím, ale občas za mnou například tady do Lán s některými svými spolužáky chodí a tam si povídáme,“ prozradil.

Podívejte se na celý záznam osmého dílu pořadu S prezidentem v Lánech:

Video  S Prezidentem v Lánech VIII. - záznam z 9. 10. 2016  - David Vaníček
Video se připravuje ...

abzk ( 9. října 2016 18:31 )

e.44 Úžasný jak tu ty zemanofilní hovada kolem sebe kopou Dobře's je popíchla

e.44 ( 9. října 2016 18:27 )

Bacha ať si neulevíš do gatí při přehazování nicků, vyzkratovanče závistivej, světa neznalej.

e.44 ( 9. října 2016 18:24 )

Degenerovaná sklerotická prašivino 500, když ani za ta léta, co se na mě lepíš, si nepamatuješ, že já fakt nemůžu bejt kozomrd, tak se táhni ztrapňovat jinam a nesmrď tu.

freecooIin_zika ( 9. října 2016 17:20 )

Ten debil je vycukanej jak vagón na výtažné koleji.

freecooIin_zika ( 9. října 2016 17:17 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa