Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vtipy na Babišův účet a dusno: Co politici řešili v zákulisí superdebaty?

Autor: bru - 
7. října 2016
19:10

Brožíkova síň pražské Staroměstské radnice je celkem prostorný sál. Jenže když se do ní vměstná osm předsedů nebo místopředsedů parlamentních stran krátce před volbami, je i tam dusno. Už před začátkem se do sebe politici strefovali a vzájemně se uráželi žertíky. Pojďte teď nakouknout do zákulisí superdebaty Blesku.

Je předvolební čtvrtek a mezi lídry stran „to houstne“. Odtikávají totiž poslední minuty do otevření volebních místností, kdy se třeba ještě dá něco změnit. Na přímý přenos superdebaty Blesku politici přicházejí v dobré náladě a s velkou časovou rezervou. Dlouhé minuty zbývají i na vtipkování a urážky.

My vám vysvětlíme jeden blok debaty, je to trochu komplikovanější, co se týče času,“ upozorňoval politiky moderátor debaty David Vaníček před začátkem. „Co nám, my jsme disciplinovaní, ale tady pan ministr...“ navezl se předseda Starostů a nezávislých Petr Gazdík do Andreje Babiše (ANO). Ten ale přišel mezi prvními, takže postup už znal. „A on to pochopil?“ podivoval se Miroslav Kalousek (TOP 09).

Ministr vnitra a zástupce ČSSD v superdebatě zase laškoval s Babišem kvůli místům k sezení. „Tak snad se nepopereme,“ žertoval Chovanec, když zjistil, jak blízko u sebe s ministrem financí sedí.

Proč chtěl Andrej Babiš koupit Blesku nové stolky? A kdo hledal Agrofert? Podívejte se na video ze zákulisí:
Video  Babišovi se nelíbil stolek, Chovanec hledal vodu z Agrofertu. 
Video se připravuje ...

A ani během debaty si politici nedali nic zadarmo. Pustili se do sebe v diskusi o elektronické evidenci tržeb, šili do sebe ale i kvůli třem stovkám na důchody, které se jako zázrakem našly před volbami.

Tématem byla i otevírací doba o svátcích a změny v DPH. Na celý záznam superdebaty se podívejte ve videu:
Video  Záznam Superdebaty Blesku: Kdo vás „lakuje“ sliby, 300 na důchody a EET.  - Blesk TV
Video se připravuje ...
Lídři dostali i možnost poslat voličům svůj vzkaz, podívejte se:
Video  Masivní migrace nehrozí. A další vzkazy na 30 sekund od politických špiček.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

aaobcanka ( 8. října 2016 13:27 )

Jediný osamocený Babiš, jako voják v poli, bojuje s českou mediálně-politicko-policejně-justiční mafií ! Zkuste si to každý sám, neumíte si vůbec představit, co to je za dřinu a psychostres.

aaobcanka ( 8. října 2016 13:24 )

Gaunerská manipulativní média ! Napadáte dnes a denně hlavně Babiše. Lidi, volte ANO, Babiše ! Je vidět, že všem tunelářům a mafiánům vadí. Novináři si vydělají také statisíce měsíčně a furt je jim to málo. A jen Bůh ví, zda též nekradou.

suov ( 8. října 2016 07:12 )

Není mi jasné proč pořádate takovou komedii,,,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa