Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Marksová na chodbě seřvala Babiše. Když zrovna mluvil s novináři

Autor: val - 
14. září 2016
10:40

Drsná hádka se strhla na chodbě Poslanecké sněmovny mezi ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou (ČSSD) a ministrem financí Andrejem Babišem (ANO). Před tím, než spolu šli jednat o rozpočtu na sociální záležitosti, Marksová vyjela na Babiše, že o jejich schůzce hovoří pro novináře. Ten ale ve skutečnosti komentoval něco zcela jiného.

Andrej Babiš dorazil ve středu do Sněmovny, aby jednal s několika ministry o rozpočtu. Na plénu se zatím řešil zákon o střetu zájmů, který by mohl omezit právě Babišovo podnikání. Vicepremiér se odmítl jednání zúčastnit, přesto ale po jednání s ministrem průmyslu Janem Mládkem (ČSSD) poskytnul novinářům na chodbě komentář.

Otázky se stočily i na jeho jednání o rozpočtu. Babiš prohlásil, že bude muset odejít, protože má domluvenou schůzku s ministryní Marksovou. Ta vzápětí dorazila, a když viděla hlouček novinářů, rozčílila se na Babiše, že o jejich jednání dopředu informoval média.

Zjevně vytočená ministryně vyčítala Babišovi, že si k jednání přizval novináře. Ten se jí to tiše snažil vysvětlit, ale neuspěl. Hádka byla slyšet, i když oba aktéři zmizeli z chodby.

Do živého prostředí se tak přesunuly ústrky, které si Marksová s Babišem vzkazovali zatím buď přes média, nebo přes sociální sítě. Naposledy do sebe takto šili zkraje týdne, kdy Babiš zkritizoval Marksovou, že si neudělala čas na jednání s ním o rozpočtu. Ta mu opáčila, že víc peněz na důchody nemůže záležet na „jejích očích“.

joudajoudovy ( 15. září 2016 10:21 )

a co dalsi "umelci" okolo havla, luxe, kalouska, necase, grosse, topolanka, sobotky, kocaba, horacka, bakaly, janouska, bema atd.? a jak von degenerat z orliku, za hubicku, privatizoval becherovku, kterou mu dohodil havel a jak podvadi s dotacemi na sve latifundie? kdyz hodnotit, tak vsechny!

bum-bala-bac ( 15. září 2016 00:01 )

Drž hubu debilní Čecháčku, nejsem Čobolačka. Vy Češi, potomci vraha Čecha by jste ještě dnes bydleli v zemljankách kdyby nebylo nás kultivovaných potomků Sámy a Svatopluka. Když ta vaše držgrešle rádoby svatá Lída, škaredá jako opice, s ptačím ksichtem, byla se svým starým vězněna na našem královském hradu na Moravě, nechtělo se ji ani domů. To její věznění bylo totiž v přepychu a bohatství našeho Svatopluka. Jo Lídě Pšovský se nechtělo zpět do Prahy, do té dřevěné prohnilé barabizny zvané Hradčín. Ale musela. Na místo, aby po smrti manžela odprejskla do Mělníka, sra.la se do vlády Drahomíry, krásné patriotky a dělala ji jen naschvály. Babizna z Vaška vychovala spíš kněze než vládce a když ji to kněžna Drahomíra vytýkala, ještě se urazila a odtáhla na Tetín. Dráža chtěla udržet slovanskej národ, ale Lída chtěla spojit Bohemii s Bavorskem a žvanit germánsky. Ještě, že ji Dráža nechala zavšas odklidit. Potom jste se vraždili mezi sebou jak ***i. Nadáváte na každýho a každej Čecháček si o sobě myslí, že je ten nej.Tak jako ty a přitom jseš velký smradlavý houno, který ani na hnojení není dobrý, páč jseš plnej jedů. Až dorosteš do velikosti Moravana, pak se ozvi, bejku.

ivoadller ( 14. září 2016 21:43 )

To je plodná diskuse. Přítomen je pouze pablb zdenekk a jeho nicky.

ivoadller ( 14. září 2016 21:41 )

bum-bala-bum ( 14. září 2016 20:52 )

Drž hubu, ty 3,14čo hloupá. My ji máme už 2.rok. Od státu dostaneš prachy, moc nedoplácíš a provoz žádných 5-10 táců nestojí. Je vidět jak se necháš oblbnout, debilní Mařeno. 3,14čo, když to dobře zavedeš, uspoříš účetní a ta stojí měsičně víc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa