Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zemanová uspořádala klání pistolnic. Na tankodromu pálily Šlechtová i Černochová

Autor: val - 
13. září 2016
14:00

První dáma Ivana Zemanová se zhlédla v militaristických aktivitách. Na oficiálních fotkách je už několik měsíců vidět zejména v maskáčích a se zbraní. Doplňuje tak rétoriku svého manžela, prezidenta Miloše Zemana, který občany nabádá, aby se ozbrojovali. Nejnověji Zemanová uspořádala souboj střelkyň v Milovicích.

Zemanová s vojenským zátiším už je skoro stejné klišé jako Zeman v průmyslových závodech nebo na obecních náměstích. Veřejnosti takto zřejmě tlumočí manželův vzkaz občanům, že je třeba se ozbrojovat.

Naposledy se nechala zvěčnit na tankodromu v Milovicích, kde uspořádala soutěž ve střelbě pro ženy. „Moje paní včera odpoledne uspořádala na tankodromu v Milovicích střeleckou soutěž s názvem ‚Bezpečí v rukách žen‘ s cílem podpořit ženy v armádě i v ostatních bezpečnostních složkách státu,“ uvádí se k tomu na oficiálních facebookových stránkách prezidenta republiky. Vítězky získaly medaile a pamětní listy.

Podívejte se, co o ozbrojování a revolveru své manželky řekl prezident Miloš Zeman:

Video  Zemanová si pořídila revolver, řekl prezident. Zeman spoléhá na ochranku.  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

Mezi střelkyněmi na fotografii nechybí ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (za ANO), o které Zeman nedávno prohlásil, že je jeho nejoblíbenější ministryní, či místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija a poslankyně za tuto stranu Jana Černochová, která se rovněž dlouhodobě angažuje v oblasti armády a zúčastňuje se cvičení.

První dáma Ivana Zemanová už obléká téměř výhradně maskáčovou:

y1xcvbnm ( 13. září 2016 18:05 )

Paní Zemanová má nějak hodně blízko k vojákům.Je fakt že maskáče jí sluší nejvíc.

yourhero ( 13. září 2016 16:39 )

Sjezd Slepic!!!!!!!!!!

aaobcanka ( 13. září 2016 15:23 )

Vivat, p. Zemanová ! Usuzujete správně na blížící se muslimské nebezpečí. Je nezbytné se cvičit ve zbrani, a tak se připravit na invazi vraždících zločinců IS (býv. ISIS). Nevěřící "Tomášové", bude pozdě, až vám muslim z IS podřízne, upálí, utopí apod. rodinu a odstřelí barák.

andorea ( 13. září 2016 14:41 )

Zemanová s vojenským zátiším už je skoro stejné klišé jako Zeman v průmyslových závodech nebo na obecních náměstích ---- Co do ní furt rejete? Je vidět, že to paní Ivanu zajímá a je naprosto přirozená. Veškrnová se zase jen producírovala v kostýmcích stylu Chanel, to nebylo klišé?

elektrokutilkutil ( 13. září 2016 14:28 )

Co národ si zvolil, to má - nekecat a vychutnávat Hradní zprávy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa