Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

ČSSD ukázala retro Škromacha. Poznáte Kalouska, Béma, Babiše a další politiky?

  • Autor: zst - 
    15. 8. 2016
    09:30

    S dlouhými vlasy a knírem, téměř k nepoznání. Tak vypadal současný senátor Zdeněk Škromach (ČSSD) v době, kdy si bral svou ženu Miroslavu. Delší vlasy ale ostříhal třeba také pražský exprimátor Pavel Bém, lídr TOP 09 Miroslav Kalousek zase oproti časům mezi lidovci chodí oholený. Podívejte se, jak se proměnili někteří čeští politici.

  • 1.Škromach ve svatební den

    Touto fotografií se pochlubila před blížícími se krajskými a senátními volbami ČSSD. Zdeněk Škromach v nich obhajuje svůj senátorský post, nevyloučil ale ani pozdější kandidaturu na prezidenta. Pokud by tedy uspěl v senátních i prezidentských volbách, musel by se hledat náhradník.

     

    Fotografie je stará několik desítek let a pochází ze Škromachovy svatby. A podobu byste rozhodně chvíli hledali. S manželkou Miroslavou má Škromach dvě už dospělé děti.

    Zdeněk Škromach v den své svatby - s dlouhými vlasy a knírem Zdeněk Škromach v den své svatby - s dlouhými vlasy a knírem | Facebook / ČSSD

  • 2.Sobotkův den

    To současný premiér a Škromachův stranický šéf Bohuslav Sobotka se od své svatební fotografie příliš nezměnil. Nutno dodat, že se ale ženil teprve před 13 lety.

    Bohuslav Sobotka s manželkou Olgou, která je něco jako paní Columbová. Po boku svého manžela příliš vidět není. Bohuslav Sobotka s manželkou Olgou, která je něco jako paní Columbová. Po boku svého manžela příliš vidět není. | Foto Blesk - David Malík

  • 3.Babiš zešedivěl

    Sobotkův volební sok a šéf hnutí ANO Andrej Babiš oproti tomu pouze výrazně zešedivěl a přibral. Čtrnáct let stará fotografie dokládá původní barvu jeho vlasů i známost se současným prezidentem. Pořízena byla v době, kdy se prodával Unipetrol, a Babiš si tu dává šampus s tehdejším premiérem Milošem Zemanem.

    Andrej Babiš v roce 2002 v době, kdy se prodával Unipetrol. Andrej Babiš v roce 2002 v době, kdy se prodával Unipetrol. | ČTK

  • 4.Exprimátor Prahy bez brýlí i vlasů

    To kontroverzní pražský exprimátor, horolezec a psycholog Pavel Bém se od roku 1997 změnil radikálně. Dlouhé vlasy jsou pryč, stejně jako brýle. V roce 2007 zdolal Mount Everest, má ale také několik „černých puntíků“. Vyčítáno mu je napojení na podnikatele Romana Janouška, sporný prodej hotelu Praha nebo otočka v názoru na podobu Národní knihovny.

    Pavel Bém v roce 1997 a v roce 2015. Za 18 let shodil vlasy i brýle. Pavel Bém v roce 1997 a v roce 2015. Za 18 let shodil vlasy i brýle. | Blesk / Ladislav Křivan, ČTK

  • 5.Kalousek bez vousů

    Šedivější a méně vousatý je oproti polovině 90. let také současný lídr TOP 09 Miroslav Kalousek. Sveřepý výraz mu ale zůstal.

    Miroslav Kalousek v roce 1994 a 2016 Miroslav Kalousek v roce 1994 a 2016 | Blesk / Zbyněk Pecák, ČTK

  • 6.Klaus šel s brýlemi s módou

    Proměnou prošel také exprezident Václav Klaus. Výrazně kratší sestřih, modernější brýle a možnost vybírat si své „cestovatelské mise“ z něj udělali aktivního profesora s množstvím přednášek. Zda se bude ucházet znovu o prezidentské křeslo, není jasné.

    Václav Klaus v roce 1990 Václav Klaus v roce 1990 | ČTK

  • 7.Tmavovlasý Zeman

    Oproti tomu současné hlavě státu přibyly pouze šediny a nějaké to kilo... a kostkované sako už by si dnes asi také nevzal. Před téměř 30 lety vypadal Miloš Zeman, kterého teprve čekalo jeho vládní předsednictví, následovně.

    Miloš Zeman v roce 1990 coby člen Prognostického ústavu Miloš Zeman v roce 1990 coby člen Prognostického ústavu | ČTK

vialli ( 15. srpna 2016 19:50 )

Škromach by udělal nejlíp, kdyby se schoval pod vodu svého bazénku a víckrát nevystrčil hlavu. Tento odstrašující případ se ještě odvažuje brousit si zuby na funkci prezidenta ! Vlastně proč ne? Stejně bude jednou frajtrem u pekelníků, tak ať má zkušenosti.

suov ( 15. srpna 2016 18:59 )

zdenekk: a co potom uděláš, hodíš si smyčku, troubo?

suov ( 15. srpna 2016 18:56 )

maara666: a ty pravičácky mentál, smrdí ti z huby,,,

suov ( 15. srpna 2016 18:53 )

maara666: ty budeš asi mentálně narušený blb, tebe by měli vyhostit, nebo by tě měli volit na hrad-- M Í R O V!!!

suov ( 15. srpna 2016 18:49 )

tonny44-a co je tobě potom?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa