Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Škromach po víně vklouzl do bazénku a kázal Čechům o migrantech: Zapalte ohně!

Autor: val - 
3. srpna 2016
12:37

Místopředseda Senátu Zdeněk Škromach (ČSSD) obohatil sociální sítě dalším ze svých komentářů z nafukovacího bazénku. Přiznal se, že před tím navštívil vinaře, který ho pohostil vínem a škvarky, jichž se prý nemíní vzdát. „Svých tradic se nevzdáme,“ vzkázal pak imigrantům.

„Dnes večer jsme byli v Sudoměřicích u dobrého vinaře na dobrém moravském víně. Okoštovali jsme i dobré moravské škvarky. Máte pocit, že naše tradice jsou v ohrožení? Zapalte ohně a dejte najevo, že my se svých tradic nevzdáme,“ káže Škromach ponořený v bazénku.

Video  Zdeněk Škromach ve videu z bazénku káže proti uprchlíkům.  - Facebook Zdeňka Škromacha
Video se připravuje ...

A migrantům za dramtické hudby vzkázal: „Ti, kdo přicházejí, ať se přizpůsobí. A když ne, tak ať si hledají jiné země. My jsme tady doma.“

Zdeněk Škromach se v letošních senátních volbách bude pokoušet obhájit své senátorské křeslo za obvod Hodonín. V minulosti také řekl, že chce kandidovat na prezidenta.

2aaa2 ( 3. srpna 2016 19:10 )

hm, tlouštík zase předvádí špeky

cestr1 ( 3. srpna 2016 16:55 )

Jdou po mně jdou jdou jdou Jdou po mně jdou jdou jdou na každým rohu mají fotku mou Tak si zpívá Jaromír Nohavica. Já sice nemíním vyloupit banku, ale fotky či písmenka se Škromachem najdete dnes všude. Otázkou je proč ? Jak si vyložit interpretaci toho, že když dám úkol svému poradci, aby z veřejných zdrojů získal informace o čemkoliv, a najednou se z toho stane mediálně přitažlivé téma o konspiraci a prevítu Škromachovi ? Viz článek na iDNES Budoucí ústavní soudce sháněl pro Škromacha informace na kolegyni. No fuj ! Otázka na postoj k církevním restitucím se přitom pravidelně objevuje u projednávání každého návrhu na ústavního soudce. Věřím, že nyní už paní ústavní soudkyně se nestydí za své názory vyjádřené v jejích článcích ve veřejně dostupné odborné literatuře. A divím se taky kolegyni Wagnerové, která už na tuto otázku dostala férovou odpověď při projednávání v Senátu, že ji opět účelově medializuje. Kdo jsi bez viny, vrhni si kamenem. A když na to nemáte dost odvahy a musíte používat jen krvechtivá média, nebo nemáte dost čistého svědomí, tak si klidně i vyhrožujte. Ale taky se trošku zamyslete: O čem že to mluvíte? O poctivosti, o demokracii, o fair play? Je mi líto těch, kteří takovou hru s kýmsi pro mě neviditelným hrají. Je mi líto těch, co tvrdí, že bojují za demokracii, která už ztrácí svoji „demokratičnost“. A zřejmě ani není daleko doba, kdy opět projevit svobodně názor bude zločinem. Možná by si měli dozpívat s Jarkem Nohavicou.

pragmatik ( 3. srpna 2016 16:29 )

co je to za slátaninu?

pragmatik ( 3. srpna 2016 16:26 )

věřmě že hodonínští nejsou dementi co exotovi hodí hlas, pokud ovšem hlasy vůbec platí.

pragmatik ( 3. srpna 2016 16:23 )

není jiné lepší volby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa