Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zemanův kabaret na vodě: Ochranka se brodila blátem za prezidentským člunem

Autor: čad, simao - 
4. července 2016
16:10

Miloš Zeman sice dostal ve Františkových Lázních novou pramici Kačenku, tu však nechal 4. července doma a na veselský rybník se již tradičně vydal ve člunu nafukovacím. A s ochrankou za zády. Novinkou však byl jeden z členů, kterého přihlížející překřtili na „blátošlapa“. Muže v neoprenu, který se vydal za prezidentskou lodí po svých, šlapajícího v blátě rybníka.

Zemanův kabaret na vodě: Ochranka se brodila blátem za prezidentským člunem. Zemanův kabaret na vodě: Ochranka se brodila blátem za prezidentským člunem. | CNC Karel Kopáč
„Že vás to ještě baví,“ zpražil hned v úvodu v pondělí po poledni prezident Miloš Zeman novináře čekající na hrázi Veselského rybníka. V Novém Veselí na Žďársku prezident tráví už třetí den své dovolené a opět došlo na jeho nafukovací člun a plavbu po rozlehlém rybníce.

Novinka u Zemana na rybníce: „Blátošlap“

Tentokrát se před svým letním sídlem objevil sladěn v modrém triku a modré kšiltovce. Na nohou měl boty do vody. „Bude mít co dělat, aby to uvesloval,“ hodnotil prezidentské přípravy zkušeným okem jeden z místních přihlížejících.

Video  Zeman na člunu  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Nad rybníkem v tu chvíli vál ostrý vítr, který proti hrázi zvedal vlny. Když ochranka Miloše Zemana usadila do člunu, došlo skutečně na jeho slova. Úsilí prezidenta, který se opíral do pádel, na vlny rybníka skutečně nestačilo a vítr jej okamžitě s nafukovacím člunem zanesl ke břehu.

„Tak tohle je tu letos novinka,“ ukazoval vzápětí domorodec na jednoho z mužů prezidentovy ochranky, který v neoprenu šlapal za žlutým prezidentským gumákem bahnem rybníka. „Vždycky s ním po hladině jezdil jen člun s ochrankou, teď si pořídil ještě blátošlapa,“ usmíval se domorodec.

Kačenka zůstala doma

Na další z novinek však nedošlo. Pramice Kačenka, kterou Zeman dostal letos při návštěvě Františkových Lázní, šanci provětrat pádla na veselském rybníce nedostala. „Miloš už od jednoho z hejtmanů v minulosti dostal nový laminátový člun, ale ochranka jej vyhodnotila, že je příliš vratký a tak zůstává věren tomu svému žlutému,“ komentoval prezidentskou plavbu další z přihlížejících.

„Na rybník v Novém Veselí vypluje v létě nová loď ‚Kačenka‘, kterou dostal pan prezident darem ve Františkových Lázních,“ sliboval přitom v březnu prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček na Twitteru. Na jeho slova však (prozatím) nedošlo, Zeman ulehl opět do své oblíbené gumové „jachty“.

avina ( 6. července 2016 15:10 )

Pohoda , klídek - závistivcům se MZ směje, jsou mu putna. Někteří by k vodě nedošli-naposledy byli u vody v mládí. Jako důchodci, ve věku 71 let by se muselo hledat mezi pohodáři . Možná Klaus, sportovec. Věchýtek Veškrna neuměl plavat .Hajný zase nemá na svůj sud plavky a Kalous by to neudýchal. Benda u vody nikdy nebyl a Němcová nemá doprovod. Fiala už je starý na relax u vody.

unego65 ( 6. července 2016 10:40 )

***, že?

unego65 ( 6. července 2016 10:33 )

i pan prezident má právo na odpočinek po těžké práci, to přece není jenom tak, stát se světovým šaškem. a co má taky dělat, když ho zvou jen na východ, všude jinde jen kroutí hlavami, co jsme to za debilní národ, když může být prezidentem takový ožralý a sebestředný hňup.

sendrasak ( 5. července 2016 21:09 )

Jako burlak?

sendrasak ( 5. července 2016 20:55 )

To víš, tihle chudáci, jako repelos, mají málo z čeho by se mohli radovat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa