Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zeman složil Primě poklonu za migranty. Kvůli policejní krizi oželí i dovolenou

Autor: val - 
26. června 2016
12:14

Prezident Miloš Zeman v Partii na Primě pochválil tuto televizi za to, jak přistupuje ke zprávám o migrační krizi. Navzdory tomu, že podle uniklých záznamů měli její zaměstnanci na příkaz vedení informovat o uprchlících jednostranně, jak doložil server Hlídací pes. Zeman také řekl, že se chce zúčastnit jednání Bezpečnostní rady státu o reorganizaci policie. A je připraven kvůli tomu i přerušit dovolenou, na kterou jinak opět zamíří na Vysočinu, kde se tradičně plaví na rybníku na člunu.

Zeman uvedl, že původně přemýšlel, zda sloučením policejních útvarů nevznikne monopol, „ale poctivě uznávám, že to sám pokládám za laickou úvahu“. Reorganizaci policie podle něj nemají řešit politici. Pokud povede ke zvýšení efektivity sboru, tím podle něj lépe.

Červencového jednání Bezpečnostní rady státu, která se bude reorganizací zabývat, se Zeman nejspíš zúčastní. „Velmi pravděpodobně ano, i když by mě to stálo přerušení dovolené na Vysočině,“ řekl. Záležitost kolem odchodu Roberta Šlachty z čela ÚOOZ a údajného vynášení informací policejním prezidentem má podle něj řešit sněmovní vyšetřovací komise.

ČTĚTE VÍCE: Vše o reorganizaci policie

Zeman se v rozhovoru pro Primu vyjádřil i k informování televize Prima o uprchlické krizi. Server Hlídací pes nedávno zveřejnil nahrávku z porady vedení televize se zaměstnanci, kteří tam byli instruováni, aby záležitost vykreslovali jako hrozbu. Zeman za to v neděli Primu pochválil. Uprchlická krize podle něj hrozbou je a je potřeba před ní občany varovat.

Podívejte se, jak si v létě umí tradičně užívat prezident Zeman:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hops.1 ( 27. června 2016 21:48 )

V mnoha věcech s tebou souhlasím. Nic není černobílé

petr2016 ( 27. června 2016 09:51 )

Joo Husák odstoupil to je pravda ale až po tolika letech to za prvé...a za druhé on odstoupit musel, když komunistický režim padnul ke dnu..Pro mě ostudou a hlavně zhouba národa jsou Kalousek a celá ODS,prezident Zeman to rozhodně není, červené trenky a karty jen vískají avšak argument naprosto žádný a když mají možnost diskutovat s prezidentem při jeho návštěvách v krajích, tak vždy utečou... téměř nikdy nezklamali...v tomto ohledu...

vialli ( 27. června 2016 04:56 )

V jednom má Zeman pravdu: islám je necivilizovatelný, v ČR nemá co dělat.

franta15 ( 27. června 2016 00:59 )

Hopsi a podobní, podívejte se na ministry zahraničí zakládajících států EU. Proti těm je Zeman štramák. Vypadají jako spolek senilních dědků. Potom se nedivme, že musí Merkelová vzít iniciativu do vlastních ruk. Ti sedí a nevědí co se okolo nich děje. To náš prezident je v obrazu víc jak oni všichni dohromady. A za jeho názory stojí lidi, protože mají hlavu a patu. Ať zkusí udělat referenda ve všech ostatních zemích EU a nezůstane tam nikdo. Anglie by měla udělal truc podnik - Novou EU a celý Šengen bychom měli jít s nimi. Ať si Merkelová udělá EU s Francií, ti mají Němců plné zuby už několik století, naposledy po posledních válkách. Anglie nikdy Evropě nic zlýho neudělala. Pokud vím tak nám pomáhala bojovat proti Němčourům.Svět je postavený hore nohami a je třeba konat, už i náš Zaorálek zpívá podle jiných not než Sobotka. Ten říká - staré struktury, které vyhnaly Anglii z EU - vyhodit, já říkám včetně Merkelové, protože to je ten Lucifer! A Zaorálek má pravdu. Ten "holohlavec" seděl u Moravce jako symbol zla, ten bude za prachy vždycky chválit své šéfy. Za nějaké miliony - proč ne? Teď by měl dostat vyřešit za domácí úkol řešit OKD /a vrátit Bakalovy prachy/, pobral od nich nejvíc peněz... 

franta15 ( 27. června 2016 00:45 )

 Chlapi, vy tady nadáváte sami na sebe. Jsou vás plné hospody, ženské vám nosí domů baterie piv a jinýho chlastu. Každý chlap utratí za pivo aj. tekutiny měsíčně min. 1000 Kč, další tisícovku za cigarety, tak na koho a co vlastně nadáváte. Ženský kdyby byly co k čemu, tak by vás vypráskali po palici - všechny. A koho byste rádi jako prezidenta chtěli raděj vidět vyslečeného??? Knížete, Diensbiera, Horáčka? Ti 2 jsou sice mladší, ale v Zemanovým věku budou vypadat hůř jak Zeman s knížetem dohromady. Zeman má vyšší IQ než 100 diskutujících chlapů tady. Někteří napíšou pár slov a i tak je jasný, že neznáte učivo 3. třídy základní školy, tak bržte hubu! Co by potom měli udělat vaši rodiče, když tady dáváte rady Zemanovým. A kdo by se vám vlastně zavděčil jako prezident? Někdo jako Merkelová, ale tu stihne dříve nebo později hněv boží. Náš Bůh se na nás moc zlobí, za to jak jsme začali uctívat jiného boha, ne toho našeho. Sami vidíte jaké škody nás pronásledují každý den. Televize už nemusí vysílat nic jinýho než o islámu, muslimech a živelních pohromách- miliardy se jenom otáčejí. Dnes něco vybudujeme a zítra nám to voda spláchne... A lepší to už nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa