Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jana Nečasová je nevinná, zaznělo u soudu. Státní zástupce je překvapen

Autor: tmp, ČTK - 
17. června 2016
09:38

Soudkyně Helena Králová opět zprostila viny Janu Nečasovou, dříve Nagyovou, v kauze údajného zneužití Vojenského zpravodajství ke sledování někdejší manželky premiéra Nečase. Státní zástupce se odvolá. Nečasová k soudu dnes nedorazila.
Soud osvobodil také tři bývalé zpravodajce.

Soud znovu zprostil Janu Nečasovou (dříve Nagyovou) a tři bývalé zpravodajce Milana Kovandu, Ondreje Páleníka a Jana Pohůnka viny ze zneužití Vojenského zpravodajství. Verdikt není pravomocný, lze se proti němu odvolat. Obžaloba tvrdí, že bývalá šéfka kabinetu někdejšího premiéra Petra Nečase (ODS) v roce 2012 nezákonně zaúkolovala tajnou vojenskou službu, aby sledovala tehdejší Nečasovu manželku. Údajně jí šlo o osobní zájem, konkrétně o urychlení Nečasova rozvodu.

Kauza vedla před třemi lety k pádu Nečasovy vlády, Nečas se později rozvedl a Nagyovou si vzal za manželku. Čtveřice obžalovaných vinu od počátku odmítá. Zpravodajci se hájí tím, že Radku Nečasovou nesledovali, ale prováděli takzvané kontrasledování kvůli obavám z toho, že premiérově rodině hrozí nebezpečí. Nečas jako svědek vypověděl, že Vojenskému zpravodajství zadal úkol on sám, Nagyová prý jen zprostředkovávala komunikaci.

Obvodní soud pro Prahu 1 čtveřici osvobodil už minulý rok s tím, že se trestný čin nestal. Městský soud v Praze pak ale vyhověl odvolání žalobců a vrátil věc k doplnění dokazování. Mimo jiné zpochybnil Nečasovu výpověď, když poukázal na to, že bývalý premiér může být motivován snahou pomoci své současné ženě.

Nagyová u posledního projednávání 13. června:


janek88 ( 15. srpna 2016 17:33 )

Helena Králová je vysoce nebezpečná psychopatická soudkyně, po mém odvolání mi trest ještě úmyslně přitížila i přesto že jsem se poškozené omluvil a svého činu jsem litoval a prosil jsem jí o odpuštění trestu z důvodu hledání zaměstnání. Tato soudkyně zločince osvobozuje a nesmysly trestá nepřiměřeně, hanba tomuto psychicky narušenému člověku!!!!!!! smaž se v pekle ty kurvo soudní, kéž by sis to přečetla za to jak si mi zničila život!!!!!

ellenic ( 19. června 2016 10:57 )

pinia Také když jsem viděla soudkyni Královou v televizi, tak jsem se zděsila, jaký materiál tvrdí, že je Nečasová nevinná. Možná tak jedině když spí, tak zjevně neškodí, ale kdo ví, v těch snech, tam určitě spřádá další likvidační plány. Jak je možné, že jí nezabavily ty dary, neprokázaný původ, navíc spousta stvrzenek od nákupu. Jak je možné, že nikoho nezajímá, kde vzala peníze na zakoupení tří bytů v Praze. Víme všichni jak drahé byty v Praze jsou, to jsou milionové částky. Jestlipak byl udělaný peněžní audit v agendě , kterou měla ona pod palcem. Na nákup těch bytů si rozhodně nemohla vydělat, i kdyby platila jednu hypotéku. Kantýnská, politikou zázračně vyšvihnutá, no spíše švihnutá do vládního sídla .

ellenic ( 19. června 2016 10:50 )

Ty telefonáty vypovídají jedno, co je ta Jana Nečasová zač . Ubohá tupka, která odtáhla manžela od rodiny a ještě takovým hnusným způsobem a ten Nečas ji ještě miluje . To si tedy vybral maškaru, s morálkou na huntě, ale hlavně, že má Janulku . Styděla bych se za něho, mít někoho takového v rodině. Svoji vlastní rodinu obětoval, ale to mu nevadí. Viděla jsem je vloni v září v Karlových Varech, to byla tak groteskní dvojice, že se za nimi lidé otáčeli . Ona v upnutých kalhotách, pejsky na vodítku a Nečas mazal před ní, kam jinam, samozřejmě rovnou do hotelu. Asi byl rád, že už se s ní nemusí předvádět na ulici . Moje známá jí říká rodinná poradkyně .

pinia ( 18. června 2016 20:42 )

Jiří:Sobotkovsko-Chovancova klika začíná působit! Udřený kůň+3 důstojníci nevinní!Zemětřesení by mělo hlavně projít mezi soudci,napojené na politiky+nohsledy. Pokud soudci popírají ústavu+zákony, tak nemají na soudě co dělat ! Nagyová je d_vka ze Sokolov. Rudolf: 1 z nejvlivnějších úřednic země,Jana Nagyová,zahalená tajemstvím, nejmocnější šéfka kabinetu premiéra Nečase, které se v ODS kde kdo bál a pan pobožný o ní lhal celému národu. Premiér kolem holky ze Sokolova vystavěl podezřele tlustý, nedotknutelný,izolační val. Byla jediná a 1., která přijímala a jednala s kmotry ODS. Když o ní bývalá sekretářka vládního kabinetu, pustila do médií výplatní pásky se statisícovými odměnami a další skandály, Nečas zuřil. Jinak do té doby o ní nikdo neslyšel a nikdo ji neznal. Ještě nikdo z ODS v této zemi nebyl od slavného sametu potrestán a nebude. Bohuslav B.: přizdisr-č Rath,kuřačka ocasů fúrie Nečasová,pinokio Nečas-soudci korupční zmetci! Kája: Dnes je lepší,než platit drahého obhájce,zaplatit levného soudce. Bohuslav:setnout hlavy na Staromáku! Iva Malá:Pánové by se měli ozvat,jejich daně končily u kobyly .Nečasovo vyjádření,za co dostává obrovské odměny,jistě ne z jeho platu,se veřejnosti dostala tato odpověď,"dře jako kůň".Ovšem,kde dřela jako kůň se veřejnost nedozvěděla.Pojem,že dře jako kůň si představuji kobylu jak hází lopatou,vozí kolečka cementu na stavbě,případně kope krumpáčem kanalizace.Ani jednu z o nich vyjmenovaných činností kobyla neprovádě. Nastává otázka,kterou Nečasovi nikdo nepoložil,co dělala jako kůň? Polévala Nečase šlehačkou,ležela na zádech,řídila vládu,VR,prostě tuto práci vykonávala vždy buď vleže,nebo vsedě u stolu.Pokud si Nečas myslí,že je to dřina,kterou vykonává kůň,pak o koních moc neví a kobylu si spletl s lehkou slečnou,kterou honoroval penězi daň.poplatníků.Pokud odmyslím ženy,pak muži by mohli požadovat kompenzaci za sex,který kobyle virtuálně zaplatili,ale ničeho se jim nedostalo

pinia ( 18. června 2016 19:56 )

Miano P. Zneužití funkce státního zaměstnance pro soukromé účely je jednoznačné a ten skutek se stal.Nagyová alias Nečasová zavelela vojenským špiónům a ti konali.Konali ve prosěch soukromého problému a je jedno, zda Nečas miloval Jaňulku a nebo ne.Nagyová na to neměla právo a ti truhlíci z armády se asi chtěli zavděčit Jaňulce.Nečas o tom nevěděl a dnes sděluje, že to nařídil.Nařídit něco pro soukromé akce neměl právo a měl by za to být trestně stíhaný.Všichni jsou dnes osvobození od trestu.Zatím nepravomocně.Proč si ta Nagyová neobjednala soukromé očko je jasné.Musela by si zaplatit a tak to bylo zadara za naše daně.Proto žádám o potrestání všech účastníků této kulišárny.A ti truhlíci z armády by měli vědět, že to neměli dělat.Jejích horlivost byla nebezpečná.Osvobozující rozsudek beru jako křivdu na občanech tohoto státu a soudkyni Královou žádám o odstoupení z funkce soudce. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pavel: Obdivujeme sílu lásky těch dvou aktérů To je Romeo a Julie v českém vydání. Přes překážky - on 4 děti, funkční rodina, ona - dvě děti, rozvedená a tak udřená kobyla. A i přes ty nezákonné odměny, vysoký plat, dárečky z Pařížské - žádný stud ani od igelitky Nečase, ani od kantýnské. Ani ODS nemá výčitky svědomí, kdo tu vládl, ale oni už měli zkušnost od Klause a jeho letušek, od Topolánka a jeho Talmanky. Člověk se pak nediví ničemu - to nám vládlom vládne přece Havel ještě před smrtí jezdil za milenkou Obr., Dášenka ho ulovila také ještě za života Olgy - to má naše mládež vzory, ještě Kocáb - slušná rodina a hle objeví se černá zlatokopka a je to. A pak jedete v metru a na schodech vidíte ty plakáty a nabídky těch porno knih a filmů a mezi nimi - masturitu za dva roky. A nikoho to nezarazí - copak ministryně a její náměstkové a její tisk. mluvčí jezdí metrem - autíčkama, že?! Tak co bychom se divili, že p,. Nečas-kantýnská Nagy - je nevinná. Heslo našich bulvárů a politiků rozveď se.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa