Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Víme první: Poslanci Marku Černochovi někdo poslal obálku s bílým práškem

Autor: Marcel Mihalik, shp, ryc - 
17. května 2016
22:28

V nebezpečí se ocitla rodina poslance a předsedy klubu Úsvit – Národní koalice Marka Černocha (46)! V Hostivici, kde žijí, zasahovali hasiči, záchranáři, policisté a pyrotechnici. Podle informací Blesku poslanci někdo domů poslal podezřelou zásilku.

Poslance vyděsila zásilka, která byla doručena až k jeho domu. Šlo o obálku, v níž se necházel bílý prášek. Ten se podle informací Blesk.cz dostal na ruku manželky, když obálku roztrhla. Naštěstí se jí nic nestalo. Stejně jako poslanci. Nález potvrdila i policie.

Byla nalezena obálka s neznámou látkou. Policii nahlásili nález kolem 9. hodiny večer. Nyní jsou policisté na místě a věc prošetřují. Pomáhají jim i hasiči a zástupci hygienické stanice. K žádným zraněním nedošlo,“ řekl Blesk.cz mluvčí středočeských policistů Pavel Truxa.

Dostali jsme obálku s neznámým bílým práškem, který se dostal manželce na ruku, takže jsou tu hasiči, policisté a záchranka. Zatím nevíme, co to je, nemáme žádné zprávy s tím, že výsledky budou zítra,“ řekl Blesk.cz sám Černoch.

Video  Poslanec Marek Černoch o podezřelé zásilce, která přišla do jeho domu.  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

 

Poslanec neví o nikom, kdo by mu vyhrožoval. Přiznává však, že by zásilka mohla souviset s protiimigračními názory jeho samotného a strany Úsvit – Národní koalice.

Nevyhrožoval nám nikdo, alespoň mně ne. Je ale možné, že jde o nějakou akci aktivistů. Mám protiimigrační názory, naše strana je proti nelegálním imigrantům, což se projevilo i v rámcích nějakých demonstrací, které jsme měli. Já jsem zažil útok v Německu, kde jsme byli na demonstraci Pegidy,“ řekl Černoch.

Pro mě to je signál bojovat dál. Bráníme bezpečnost občanů České republiky. Nevidím v tom nic rasistického nebo xenofobního. Jenom bojujeme proti nelegální imigraci a migrační krizi,“ dodal poslanec. Jeho domov je nyní dezinfikován kvůli možné hrozbě.

sendrasak ( 18. května 2016 13:01 )

To si poslal sám.

naser ( 18. května 2016 08:19 )

 Lol to je traged Vitek mu posle novej model koksu na okostovani a von zavola fizly

kostas ( 18. května 2016 07:46 )

ha ha ,poslance vyděsila zásilka...... policie,hasiči ,záchranáři... ,scházela už jenom armáda , ty všechny zavolal ,ten černoch ? NEJDRAŽŠÍ POLITIK HNED PO PRAOTCI ZEMANOVI

fotrpjotr ( 18. května 2016 03:29 )

Aktivisti jsou aktivní.

eda22 ( 18. května 2016 02:27 )

Hérečka. Migranti nikde, tak neví, jak se zviditelnit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa