Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Starosta si vystřelil ze čtenářů radničních novin: Radní vyměnil za Cindy Crawford

Autor: Richard Veselý - 
8. března 2016
20:13

Mají na Praze 6 tak krásné radní? Ne! Starosta Ondřej Kolář (32, TOP 09) jen vyměnil fotografii jedné z nich za podobiznu modelky Cindy Crawford (50). Měl to prý být žert!

Předvelikonoční zábava, zkouška pozornosti, nebo nejapný žert? Ani na radnici Prahy 6 se nemohou shodnout, proč vlastně se v březnových novinách na straně 16 u názoru politické diskuse místo radní Mileny Hanušové (60, TOP 09) objevila americká herečka a modelka Cindy Crawford.

Podle mluvčího radnice Martina Churavého šlo o vtípek určený občanům. „Jedná se o pouhý žert pana starosty a nemyslím si, že by to mělo nějaký hlubší důvod. Byla to tak trochu zkouška pozornosti čtenářů, takové velikonoční vajíčko, které na ně kouká z těch novin,“ popsal Blesku Martin Churavý.

Nebudou to občané brát tak, že si z nich jejich starosta dělá legraci? „Záleží na každém, jak to přijme. Doufám, že to bude občany přijímáno jako nadsázka,“ vysvětlil mluvčí.

Podle starosty Ondřeje Koláře žertík rozhodně neměl nikoho urazit. „Tu fotografii jsem vyměnil po domluvě s paní radní. Chtěli jsme si udělat legraci z některých hodnotitelů novin, nešlo o nic politického,“ okomentoval změnu, kterou údajně provedl na poslední chvíli, před odesláním novin do tiskárny.

Samotnou paní radní ale zřejmě žertík překvapil. „A kdo vám řekl, že to udělal pan starosta?“ ptala se hned zpočátku. „Nepovažuji to za příliš šťastné, ale neurazilo mě to. Naopak bych se mohla cítit polichocená,“ uvedla Milena Hanušová.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa