Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hladová Merkelová šla z jednání do stánku pro hranolky. Čekal ji tam Lucifer

Autor: ČTK, kal - 
20. února 2016
10:35

Když udeří hlad, jdou funkce stranou. Během vlekoucího se unijního summitu o budoucnosti Británie to ukázala německá kancléřka Angela Merkelová. Jak si všimly světové agentury, Merkelová měla v jednu chvíli jednání v Bruselu dost, vzala si kabát a vyrazila do pouličního stánku s hranolky. Na výběr toho ale měla víc – reklama tu lákala například na pikantní bagetu Lucifer. Kancléřka nebyla rozhodně jediná, komu vyhládlo. Britský premiér David Cameron se „dopoval“ želé.

Merkelová si pro svačinku vybrala stánek Maison Antoine. Trhovec Antoine Desmet podnik otevřel v roce 1948 a hranolky se v něm dodnes servírují do papírových kornoutů, a to komukoli, Johnnymu Hallydayovi stejně jako lidem řídícím Evropskou unii.

Kancléřka je přitom proslulá nečekanými vycházkami, při nichž se zastaví na pivu nebo vyrazí do supermarketu.

Kolega kancléřky: Nejedli jsme celý den

Evropské státníky zaměstnalo vyjednávání o Británii natolik, že nejprve odložili ohlášenou společnou snídani a pak i oběd. „Nejedli jsme celý den. Hledali jsme něco v unijní budově, ale nenašli jsme nic vhodného. Není toho tady mnoho na výběr. A Maison Antoine, to je pojem,“ citovala agentura AFP zdroj z německé delegace, která musela čelit rozruchu kolem dalšího „úniku“ Merkelové.

Ze všech odložených chodů byla na summitu nakonec až večeře a Merkelová se vrátila právě včas, aby stihla přípitek.

O moc sytější nebyl ani britský premiér David Cameron. Britský tisk popisuje, že z vyjednávacího maratonu vyšel se zarudlýma očima a že rokování, jež rozhodla o příštím postavení Británie v EU, premiér přežil díky balíčkům želé cukrovinek firmy Haribo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

havran2 ( 20. února 2016 14:10 )

TO JE ZAJÍMAVÉ,ŽE PO VOLBÁCH JSOU U NÁS MINISTŘI A POSLANCI VĚTŠINOU VYŽRANÍ JAKO PRASATA ! ! !

co-teda ( 20. února 2016 12:46 )

Militarističtí exponenti korporátního systému v USA již hlásají teorii jedné světové velmoci. Začněme zajímavým citátem, který názorně ukazuje směr dnešního korporátního fašismu, zatím fungujícího hlavně v ekonomice a militaristicky, válkami a uprchlíky na Blízkém východě. V okruhu lidí kolem Bushova bývalého ministra obrany Rumsfelda fungují lidé, kteří veřejně hlásají tyto názory: Barnett napsal: „Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vznikem světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“ Kdo je Thomas P. M. Barnett? Podívejte se na jeho heslo na Wikipedii. Narozen 1962 v Chiltonu v USA, badatel na poli vojenských strategií a globalizační fanatik pod nadvládou USA elit nad národy světa. Proces globalizace navrhuje završit vytvořením jednoho světového náboženství, jedné kultury a smícháním ras na zeměkouli. Ještě před pádem dvojčat v září roku 2001 v New Yorku představoval Barnett radikální islám jako možného nepřítele USA. Nejdříve touto teorií neprorazil, po událostech 11. září 2001 se však ocitl v záři reflektorů.

sores ( 20. února 2016 12:15 )

 Ta babochlap tlustá a ošklivá nechápu jak jí mohou němci nechat pořád ve funkci!! Napáchala škody která se už nedá odstranit.

sosacek ( 20. února 2016 11:49 )

Měli jí tam nasypat jed na krysy, štětce komunistický.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa