Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Štěňata útočila na city první dámy, krále domácnosti už ale na Hradě mají

Autor: vr - 
17. února 2016
20:00

Doma už sice jednoho hafana má. Ani to však nezabránilo štěňatům z útulku v Praze – Troji, aby to „zkusily“ na první dámu Ivanu Zemanovou (50), která je včera navštívila. A jednomu se to skoro podařilo.

„Seznámila se s chodem útulku a jeho historií. Pejskům přivezla darem laskominy,“ napsal o návštěvě Zemanové na Facebook hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Potvrdil také, že si první dáma jedno štěně vzala, ale jen aby ho darovala známé. Na Hradě už pro něho nebylo místo, protože králem domácnosti je někdo jiný. A nejde o Miloše Zemana (71).

Zlatý retrívr Darcy kraluje seznamu nejmocnějších psů v republice. Panelák v pražských Lužinách, kde Zemanová bydlela před manželovým zvolením, pro chlupatou zvěř nebyl vhodný, na zahradách Lumbeho vily u Pražského hradu je ale vše dovoleno. „Darcy je pro mě jedno z dlouholetých splněných přání,“ řekla Zemanová Blesku před dvěma lety, kdy štěně dostala od muže darem k narozeninám.

I šéf prvního úřadu v zemi má prý Darcyho v oblibě, ačkoliv už si postěžoval, jak mu pes »zblajznul« oběd. Náklonnosti se nelze divit. Při pohledu do psích očí si totiž Zeman může alespoň na chvíli odpočinout od nekonečných hradních konfliktů o Peroutku či Pražskou kavárnu.

andorea ( 17. února 2016 21:00 )

Je vidět, že je jim spolu moc fajn.

naidka ( 17. února 2016 20:53 )

Paní Ivaně to s Darcym moc sluší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa