Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ministryně Šlechtová ukázala své tělo: Kolik má tetování?

Autor: Eva Pospíšilová - 
7. února 2016
07:28

Ví se, že má tělo samý obrázek… Zatím ale ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (38, za ANO) ukázala jen jednu »kérku«. Nyní Blesku odhalila další, dosud utajované tetování.

„Chcete vidět nohu, jednu ruku, druhou ruku, záda, krk, menší, větší kérku?“ ptala se ministryně. Z mnoha potetovaných míst na svém těle ukázala zatím ale jen kořeny stromů se suky na své pravé paži.

To podle ministryně symbolizuje, že velkou váhu ve svém životě přikládá přírodě. Další tři dosud před veřejností skrytá tetování – na krku a obou pažích – Blesku ukázala až teď.

Co a proč má tedy na těle vytetovaného? Levé zápěstí jí lemuje opět hold přírodě – větvička. Její tvorba prý Šlechtovou, jak Blesku přiznala, ze všech tetáží vůbec nejvíc bolela.

Pravou ruku političky pak zdobí prsten, který také běžně nosí. „Jde o zásnubní prsten, který dal můj dědeček babičce,“ poodhalila tajemství svých kérek ministryně. Ta se nijak netají tím, že své prarodiče velmi milovala. „Chci mít proto památku na ně neustále u sebe,“ doplnila.

Třetí tetování, které teď Šlechtová ukázala, má na krku. Jde o nápis Devotion, což znamená oddanost, lásku či věrnost. Tedy zásady, které jsou pro ni jako političku prý nejdůležitější.

„Každá moje kérka má určitý význam,“ shrnula to Šlechtová. Přibyl jí za více než rok ministrování další obrázek? „Ne, ale samozřejmě chci. Asi vyhlásím soutěž o motiv,“ zavtipkovala na závěr.

lalia ( 7. února 2016 18:07 )

Lásku k přírodě opravdu nemusím ukazovat kerkou,taktéž jiné lásky a vztahy k babičce a dědečkovi atd.Jsou jiné možnosti jak vyjádřit....vzdělaná a tak.....

rumungro ( 7. února 2016 16:30 )

-datel-ty máš na diskusích samy provokativní odesácky hovadiny!

hejhej ( 7. února 2016 13:24 )

zednik: Nejhnusnější je potetována "dáma" ve večerní róbě

zednik ( 7. února 2016 13:19 )

 Pomalu zestárla generace , která s kérkama začala. Už jste viděli ty staré vrásčité ženské s povadlou kůží (nic proti, to je přirozený jev) , ale to tetování pak nemá chybu

datelobecny ( 7. února 2016 12:51 )

A taková pokérovaná špína je ministryní?!!! No, kdyby byla sebevědomá a pohledná, tak nic takového nemá. Toto se na ministerstvo fakt nehodí, a ten její hnusnej rolák s podtím rýsujícíma se pneumatikami už vůbec ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa