Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Věděl příliš o židoku*vách“: Komunista skládal poklony Ransdorfovi

Autor: Václav Lang - 
27. ledna 2016
19:17

Úctu „jednomu z největších komunistů naší československé historie“ vyjádřil zesnulému europoslanci Miloslavu Ransdorfovi (KSČM) jeho spolustraník Tomáš Ploc, na jehož facebookovém profilu se objevilo parte zesnulého politika spolu s drsným komentářem. Píše se v něm třeba o „židoku*vách“ a „genocidě Slovanů“. Jak zjistil Blesk.cz, jedná se o známou firmu, které stranické vedení už nejednou vytýkalo podobné chování.

Je mi líto, že musel umřít člen naší strany, který věděl příliš mnoho o praktikách ‚židoku*ev‘, které podporují genocidu Slovanů a vytvoření společnosti otrokářského systému, známého pod pojmem NWO, a nadvládu židů z pokolení Rockefellerů a Rothschildů. Nyní má Miloslav Ransdorf již klid, ale my budeme pokračovat v jeho šlépějích. S úctou k jednomu z největších komunistů naší československé historie.“

 

Tento svůj příspěvek Ploc následně ze sociálních sítí odstranil. Tento svůj příspěvek Ploc následně ze sociálních sítí odstranil. | Facebook Tomáše Ploce

 

Tento komentář údajně připojil 34letý komunista Tomáš Ploc z Loun, bývalý kandidát do zastupitelstva města, k parte zesnulého europoslance Miloslava Ransdorfa. (Více o Miloslavu Ransdorfovi si můžete přečíst zde.) Obrázek se objevil na jeho facebookovém profilu, pak ale zase zmizel.

 

Známá firma

 

Jak se ukázalo, Tomáš Ploc je podobnými drsnými výroky na sociálních sítích známý. „Už jsme mu několikrát říkali, že má sice svůj soukromý profil, ale měl by si hlídat některé výrazy,“ řekl pro Blesk.cz předseda okresního výboru KSČM v Lounech Stanislav Rybák.

Co konkrétně mu vytýkali? „To už si přesně nepamatuji, protože on je prý na sociálních sítích docela dost aktivní,“ dodal.

Politik Tomáš Ploc (KSČM) Politik Tomáš Ploc (KSČM) | Facebook Tomáše Ploce
Na Plocově profilu se to skutečně hemží nejrůznějšími příspěvky, často okořeněnými hrubými výrazy. Plocův stranický šéf Rybák pro Blesk.cz uvedl, že s posledním uveřejněným komentářem nesouhlasí a bude s ním chtít situaci řešit. Jaký může Plocovi hrozit postih, zatím neřekl.

 

rumungro ( 28. ledna 2016 10:11 )

Globální zlo má Listinu jen na jednu věc.

eda22 ( 28. ledna 2016 08:44 )

Další ruhodnědý nezaměstnatelný odpad.

tgbg ( 28. ledna 2016 08:39 )

Asi věděl. Vždyť k nim sám patřil.

rumungro ( 28. ledna 2016 06:59 )

--kundomer...ty si volaaký kádrovák,nejspíš od Černých baronů.

rumungro ( 28. ledna 2016 04:54 )

Jakejsi nýmand ploc se předstvil,jako typická hyena,na parte p.Ransdorfa.Bere-li si ho jako vzor,tak to ztrácí čas,bo nikdy tak inteligentní nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa