Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zeman na hradním plese použil první dámu místo hole. Vybírá peníze pro děti

Autor: bru, vr, CTK - 
22. ledna 2016
19:52

Prezidentský pár Miloš a Ivana Zemanovi dnes pořádají na Pražském hradě reprezentační ples. Stejně jako loni i letos mohou hosté v tombole vyhrát společnou večeři se Zemanovými na Pražském hradě.

„Mám pocit, že každý ples potřebuje hororovou vložku, a já jsem se rozhodl, že se jí ujmu sám. Hororová vložka bude spočívat v tom, že jsem několik let netancoval a v době, kdy jsem tančil, jsem žádal, aby mi zahráli valčík nebo polku a předem mě upozornili na to, co to je,“ varoval přítomné ve svém projevu prezident Zeman.

„Mám poprvé na nohou boty, které nejsou rýhované, podlaha je navoskovaná a mám vysoké podpatky. Hororový valčík bude spočívat v tom, že po předtančení se moje žena stane doslova a do písmene oporou svého muže místo hole,“ pokračoval Zeman.

Podívejte se na prezidentský tanec:

Video Prezident Miloš Zeman tančí s první dámou Ivanou Zemanovou. - Vera Renovica
Video se připravuje ...
Reprezentační ples moderuje dvojice Aleš Háma a Andrea Verešová. Jeho součástí je i tombola, v níž je hlavní cenou pětichodová večeře ve Zlaté jídelně Pražského hradu s prezidentským párem. Mezi dalšími cenami je třeba bezplatné užívání vozu Škoda Fabia, víkendový pobyt v lázních Velké Losiny nebo komentovaná prohlídka Pražského hradu podle vlastního výběru. Chybět nebude ani divočák. Atraktivní cenou je i zájezd na Olympijské hry do Ria de Janeira.

Nahlédněte na hradní ples:

Video Hradní ples - Vera Renovica,Petr Soukup
Video se připravuje ...
Ples se koná ve Španělském sále, přišlo kolem 450 lidí. Za vstupenku museli přítomní zaplatit 8000 korun. Výtěžek z něj bude, po zaplacení nákladů na jeho pořádání, rozdělen mezi nadační fondy hlavy státu a jeho manželky. Prezident fond zřídil na splácení státního dluhu, loni jeho účel ale změnil na pomoc takzvaným Klokánkům. Fond první dámy slouží pro sociální účely.

Prezident a první dáma nejen na hradním plese:

 

 

dzambulka007 ( 23. ledna 2016 12:22 )

Jo, chudáku, kdyby jsi měl i s celým svým širokým příbuzenstvem dohromady jenom poloviční IQ jako Zeman, zbláznil by ses štěstím. Takto můžeš pouze psát trapné lži o jednom z nejchytřejší lidí. Spí se ti fajn?

dzambulka007 ( 23. ledna 2016 12:19 )

Závidíš mu hodně?

avina ( 23. ledna 2016 09:01 )

Ani se nedivím, že Bleskem každý opovrhuje- nadpis ukazuje kvalitu autora. Pan prezident se ve svém věku předvedl tancem. To Havel v tomto věku o hůlce se belhal za Dášenkou. Ona mohutná postavou ,on drobný- malý stařeček. Tancovat v životě nebyli. A Šláfenberg, Kalousek?! Nemají babu a netančí- jen věčně tlachají. Šláfenberg má ženu v Rakousku s adoptovaným synem, zde občas ho ošetří J. Vopěnková. Kalous po rozvodu- aféře smrti švagra více chlastá,až se mu v PS při proslovu třepe hlas. Prezident je v pohodě a to ostatní provokuje k závisti.

a-z- ( 23. ledna 2016 08:50 )

Boha nech stranou, píšu o h.o.vadu Zemanovi.

xiioma ( 23. ledna 2016 08:30 )

eliska

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa