Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Narozeninový dárek od Zemana? Jen jsme si popovídali, přiznal Ovčáček

Autor: zst - 
14. ledna 2016
18:33

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček oslavil ve středu 13. ledna své 37. narozeniny. Od hlavy státu Miloše Zemana ale nic nedostal. Ovčáček to přiznal v diskuzním pořadu Vaše téma na tn.cz. Řekl zároveň, že byl překvapen, že si na něj prezident udělal čas. Loni Zeman na Ovčáčkovy narozeniny zapomněl.

„V loňském roce jsme byli na krajské cestě a ten program byl velmi nabitý. Ani jeden z nás na to ani nepomyslel,“ okomentoval situaci prezidentův mluvčí. Když to novináři Zemanovi připomněli, prezident své zaváhání napravil. Ovčáčkovi následně slíbil doutníky.

Letos už byla hlava státu pozornější. „Včera si mě pan prezident zavolal a řekl: Jsem rád, že jsi tu s námi,“ prozradil Ovčáček a dodal, že nejlepším dárkem bylo, že si na něj prezident udělal chvíli čas. „Bavíme se o politice, ale třeba i o knihách. Včera jsme si právě takto popovídali a byl jsem příjemně překvapen, že si pan prezident našel čas,“ řekl hradní mluvčí.

Politikem se mluvčí zřejmě nestane

Ovčáček zároveň zdůraznil, že se „do ničeho nemusí nutit“. S prezidentem Zemanem prý názorově souzní, a to i proto, že jsou léta přátelé. „My jsme přátelé a máme velmi podobné názory. S panem prezidentem se intenzivně znám od roku 2008, v roce 2009 mi nabídl tykání,“ popsal.

O své budoucnosti zatím prý zřejmě nejznámější tiskový mluvčí v Česku zatím nepřemýšlí. Neřeší ani možnou politickou kariéru. „Nejsem si úplně jist. Nepřemýšlel jsem nad tím. Ve své podstatě se v politice pohybuji, ale takhle jsem o tom nepřemýšlel,“ poznamenal Ovčáček.

Video Zemanův mluvčí Ovčáček: Jsem voják v první linii, ale nedělám to pro slávu - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

rumungro ( 14. ledna 2016 19:33 )

V pohodě.Zeman je supr.

qua.hora.nescis ( 14. ledna 2016 19:11 )

Bohužel zapomněl i letos, přímo na kameru do mikrofonu se doznal před Ovčáčkem.

kaaalda ( 14. ledna 2016 18:57 )

Z hradu kuloáry uniklo,že si ogaři zabééékali Ovčáááááci,čtveráááááááááci...

hradecanka ( 14. ledna 2016 18:45 )

Bože to je vlezo***...inu, jakej komediant, takovej kolotoč.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa