Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Škromach boural po večerním slavení. Senátor se byl pak sám udat na policii

Autor: Jan Kálal - 
23. prosince 2015
12:25

Místopředseda Senátu Zdeněk Škromach (ČSSD) ve středu dopoledne boural v centru Hodonína. Pro Blesk.cz uvedl, že nedal přednost v jízdě. Škromach se byl pak sám udat na policii, aby vyloučila alkohol v krvi – večer předtím totiž oslavoval přírůstek v rodině. Policisté potvrdili, že „pod vlivem“ neřídil.

„Měl jsem takový ťukanec. Bohužel jsem přehlédl značku Dej přednost v jízdě, takže do mě najel z boku řidič autem,“ řekl Škromach pro Blesk.cz. „Ale byly to jen pomačkané plechy, nikomu se nic nestalo,“ dodal.

Podle místopředsedy Senátu byla na místě městská policie. „Při příjezdu bylo zjištěno, že nebyla žádná velká škoda. Řidiči se domluvili a sepsali protokol pro pojišťovnu, věc se bude dál řešit přes pojišťovny. Nebylo tam žádné zranění,“ potvrdila pro Blesk.cz Městská policie Hodonín. Policisté upřesnili, že nehoda byla na křižovatce ulic Štefánikova a Havlíčkova, sami situaci nefotografovali.

Nehoda senátora Škromacha (modrá škodovka) na křižovatka ulic Havlíčkova a Štefánikova Nehoda senátora Škromacha (modrá škodovka) na křižovatka ulic Havlíčkova a Štefánikova | Zdeněk Škromach

 

„Potom jsem ještě jel schválně na policii se udat a podstoupil jsem dechovou zkoušku, aby nebyly nějaké pochybnosti,“ zmínil Škromach.

Oslava dvojnásobného dědy

K vyloučení přítomnosti alkoholu v krvi měl přitom senátor dobrý důvod. V úterý večer totiž na Facebook umístil vzkaz: „Před chvilkou jsem se dozvěděl, že jsem dvojnásobný děda. Všechny tři holky jsou v pořádku. To je potřeba trochu zapít. Na zdraví, děvčata. Hezký večer.“

Před chvilkou jsem se dozvěděl, že jsem dvojnásobný děda. Všechny tři holky jsou v pořádku. To je potřeba trochu zapít. Na zdraví děvčata. Hezký večer.

Zveřejnil(a) Zdeněk Škromach dne 22. prosinec 2015

„Myslel jsem si, že by se to mohlo spojovat. Tak jsem podstoupil dechovou zkoušku s tím, že byla nulová,“ zmínil místopředseda Senátu.

henryj ( 24. prosince 2015 09:32 )

Škromachu,Škromachu,jsi zvyklý jezdit po poli s traktorem.Tady je silnice a jak vidíš,bez cizí pomoci se neobejdeš.Ulice není senát,VOLE!!!

ssjs ( 24. prosince 2015 07:45 )

Ti jsou chráněnci Kalouska.. ti do basy nepůjdou...

ssjs ( 24. prosince 2015 07:42 )

Být to poslanec pravice (tunelářské ODS nebo Kalouskovy TOP 09), tak se začne ohánět imunitou a posílat policisty někam. Věděl by, že by jej soudy očistily jako ty tři poslance tunelářské ODS.

disk ( 24. prosince 2015 05:26 )

ke zviditelnění se hodí cokoliv. Čtu tady o hektické době, vyloučení chlastu....nezlobte se na mě, ale normální člověk by se styděl a nevytruboval to alibisticky do novin.

profisport ( 23. prosince 2015 21:55 )

Ty seš idiot to je zbytečný se s tebou zahazovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa