Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chovancovi sousedi potvrdili: Zloději vykradli dům ministra vnitra

Autor: zb - 
21. prosince 2015
15:40

Plzeňský dům ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD) vykradli zloději. Informaci, kterou v pondělí přinesl jako první deník Blesk, potvrdili ministrovi sousedi. „Hotové policejní manévry“ proběhly před sídlem muže, který má ve vládě pod palcem celou policii, v polovině prosince.

Dům ministra vnitra stojí v prestižní plzeňské čtvrti Černice. Hned naproti je veterinární ordinace. Kvůli tomu je na ulici celkem rušno. „Auta sem přijíždějí a odjíždějí. Nevíme tak, jestli jsou to klienti ordinace nebo třeba tipaři zlodějů,“ řekl jeden z Chovancových sousedů. Ti Blesku potvrdili, že dům ministra opravdu zloději vykradli.

„Přijela i paní Chovancová“

„Stalo se to předminulý týden. Kolem poledne tu byly hotové policejní manévry. K domu přijela také paní Chovancová. Jestli zloději něco ukradli, nevím. Ale policajti hledali na mé zahradě stopy, jestli tudy zloději nešli,“ řekl soused Miloslav Kouřil. Podle něj v domě bydlí manželka Jaroslava (44) s dětmi.

„Holka je už velká, kluk chodí tady do školy. Paní Chovancová s ním do školy jezdí trolejbusem, nebo ho veze autem. Ochranku jsem u nich neviděl. Tu má Milan, který sem za nimi často jezdí,“ říká Kouřil.

Policie: Vloupání bylo v okolí několik

Plzeňská policie je k případu skoupá na slovo. „Policisté evidují v době od 7. do 13. prosince několik případů vloupání do rodinných domků v Plzni-Černicích. Všemi případy se policisté intenzivně zabývají a po pachatelích pátrají,“ uvedla policejní mluvčí Hana Kroftová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pavel215-evzen-02 ( 21. prosince 2015 18:21 )

Ti co přišli z ODS jo, tam se to naučili.

pavel215-evzen-02 ( 21. prosince 2015 18:18 )

Neschopní lemplové nikdy nic mít nebudou a budou muset do smrti pořád jen závidět a psát zapšklé příspěvky.

havran2 ( 21. prosince 2015 17:58 )

A TAK MY TADY ŽIJEME ! ! !

mim33 ( 21. prosince 2015 17:26 )

Jo, zlodějíček okradl zloděje.

kukuku ( 21. prosince 2015 17:25 )

Socanští zloději kradou takové drobné. Modří z ODS berou úplně všechno - od propisky v Chile až po stamiliony na úřadu vlády.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa