Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ministru vnitra Chovancovi vykradli dům. Vyšetřování probíhá v utajeném režimu

Autor: poe, zb - 
21. prosince 2015
05:00

Dům dalšího člena Sobotkova kabinetu se ocitl v hledáčku kriminálních živlů. Podle informací Blesku se zloději tentokrát zaměřili na plzeňský příbytek ministra vnitra Milana Chovance (45, ČSSD).

K vykradení Chovancova domu mělo podle výpovědí lidí obeznámených s případem dojít v předminulém týdnu. „V jedné ulici byly vykradeny dva domy, z nichž jeden byl právě současného ministra vnitra,“ řekli Blesku s tím, že případ se i vzhledem k postavení ministra Chovance, do jehož rezortu spadá právě policie, vyšetřuje v naprosto utajeném režimu.

Oficiálně se prý k němu zatím nebude nikdo vyjadřovat. „O víkendu poskytujeme informace jen k aktuálním událostem,“ uvedla v reakci na dotaz Blesku policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Samotný ministr na zaslanou SMS zprávu nereagoval vůbec. Dům Chovance není jediným, který se »zalíbil« kriminálním živlům.

V minulosti chtěl devítičlenný gang vykrást dům vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše (61, ANO). Na rodinné sídlo šéfa obrany Martina Stropnického (59, ANO) zase letěly zápalné lahve.

y1xcvbnm ( 21. prosince 2015 13:20 )

pan ministr by se měl krotit v jídle protože strašně rychle zase přibírá , jen aby zase nebyl tak jako kdysi. hlavně ať mu neradí Cajthamlová, ta taky pěkně tloustne.

deratizater ( 21. prosince 2015 12:58 )

Dneska mi přišlo poštou psaní že mi táto vláda která živí na 17 registrovaných věřících jednoho duchovního placeného státem štědře přidala na důchodě 40 korun.Mohli si to strčit rovnou do ř*ti nejsem žádný žebrák . Ale Chovanec je jediný člen vlády kterého si vážím jinak to jsou samí zmetci hlavně Lidovci kteří asistují při rozkrádání země katolickou církví

report_1 ( 21. prosince 2015 12:40 )

Sousedovi rovněž.

ivoadler ( 21. prosince 2015 11:18 )

a kde ty? ču.ráčí hlavo s důchodem

jeremykremla ( 21. prosince 2015 11:05 )

Chovanec je poctivy politik.!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa