Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přibuzný muže, který podvedl Ransdorfa: Obral i mě, vzal bych na něj vidle

Autor: Jitka Pecharová, vr - 
15. prosince 2015
05:00

Ten parchant! Vzal bych na něj vidle! Tak se na Rychnovsku mluví o Vladimíru Huňkovi (46). Muž, který stojí za švýcarským skandálem europoslance Miloslava Ransdorfa (61, KSČM), tam totiž dluží peníze i vlastním příbuzným.

V Česticích žili jeho rodiče Vladimír a Helena, kteří už jsou dnes po smrti. Pořád zde ale pobývá další příbuzný – bratranec Huňkova otce – který nechtěl zveřejňovat své jméno.

Měl však toho dost na srdci: „Kdyby se tu (Huněk – pozn. red.) ukázal, tak bych na něj asi vzal vidle. Nechci ho už vidět. Dluží mi devět tisíc. Ten parchant,“ spustil po dotazu Blesku.

Peníze neviděl už roky. Dlužit pro Huňka nepředstavuje problém: Je na něho vedeno 14 exekucí za celkově 2,2 milionu korun. Tentýž muž také potvrdil, že příbuzenský vztah mezi Huňkem a vyznamenanou odbojářkou, která před režimem uprchla do Švýcarska, Helenou Huňkovou-Husákovou, není výmysl.

Právě na její údajnou závěť výtečník »lovil« své oběti. Příběh o 9,5 miliardy korun ale byl výmysl. „Veškeré dědictví, které bylo po Heleně, nevlastní sestře táty toho podvodníka, dostal její vlastní bratr Pavel Huněk, který už také umřel. Miliardy nemohla v životě nikdy mít,“ tvrdí příbuzný.

Vše vysvětlím! Těmito řečmi chlácholí Huněk novináře od pátku. „Dnes se vám ozve s informacemi můj právník,“ tvrdil v pondělí. Jméno právníka či čas telefonátu neprozradil. Poté nám jeho přítel do telefonu tvrdil, že je Huněk v nemocnici.

V té byl podle místních nedávno kvůli zraněné ruce; Ransdorf dokonce prohlásil, že se muž kdysi pokusil o sebevraždu. Doma v Libomyšli, kde má pronajatou vilku, v níž bydlí s přítelkyní, v tu chvíli rozhodně nebyl.

V pondělí odpoledne tam neparkoval ani jeden vůz z jeho půlmilionového autoparku. Zmizel také přívěs na koně stejně jako boty, které ještě v pátek ležely přede dveřmi…

Misicka ( 29. ledna 2016 23:14 )

Pro donaf: Pravda to je ..... ale dědictví ne po mámě ( Heleně ), ale nevlastní sestře jeho otce, též Vladimíra ( tedy tetě Heleně ) "shrábnul" tety Heleny vlastní bratr Pavel ... ta rodina byla vzdělaná, spořádaná, bohužel s V.H. problémy od mala, hned mi bylo jasné o koho se jedná

donaf ( 15. prosince 2015 19:01 )

Pokud je to pravda, tak v té rodině bude víc hamižníků, když jeho dědictví po mámě shrábnul její brácha.

eyhel ( 15. prosince 2015 12:14 )

křivákovi opět vše prošlo, včera odsoudili nehodu mladého muže co srazil chodkyni, nezemřela, vběhla kam neměla.......... a trest přijal,... tady za europosrancem stojí tlupa křiváků, co se divíme...

zarazenyprd ( 15. prosince 2015 10:57 )

Jasně, a já jsem papežova dcera.Blbe.

zarazenyprd ( 15. prosince 2015 10:41 )

Ransdorfe, příležitost! Hallo Ich bin Angela Mesiter, 21 Jahre alt orphan von Abidjan Elfenbeinküste in Westafrika, ich habe die Summe aus (7,5 Mio. €) mein verstorbener Vater legte es in eine der Hauptbank hier mit meinem Namen als nächsten Angehörigen, denn ich bin sein einzige überlebende Kind. Ich will, dass du mir helfen, das Geld auf Ihr Bankkonto in Ihrem Land und bringen Sie mir Ihr Land, um meine Ausbildung abzuschließen, weil mein Onkel und relative versuchen, mich wegen dieses Fonds meinem verstorbenen Vater in meinem Namen nach links zu töten. Schreib mir hin und ich gebe Ihnen weitere Informationen ist, wie Sie mit der Bank meine verstorbenen Vaters tätigen kann, den Fonds auf Ihr Bankkonto überweisen. Ich Ihnen 20% des Geldes für Ihre Hilfe. Ich wirklich Ihre Hilfe benötigen Meine beste und tiefe Wertschätzung für Ihre Aufmerksamkeit Angela ,,,,,,,,,,,,,,, Ahoj Jsem Angela Mesiter, 21 let sirotek z Abidžan Pobreží slonoviny v západní Africe, mám cástku (7,5 mil €) muj zesnulý otec uložen v jednom ze predsedy banky tady s mým jménem, jako nejbližší príbuzný, protože jsem jeho jediná prežívající díte. Chci, abys mi pomáhat prevést peníze na váš bankovní úcet ve vaší zemi, a aby me do své zeme dokoncit své vzdelání, protože muj strýc a relativní se snaží me zabít, protože z tohoto fondu muj zesnulý otec odešel v mé jméno. Napište mi a já vám dám více informací o tom, jak mužete obchodovat s bankou mého zesnulého otce prevést fond na váš bankovní úcet. Já vám nabídne 20% z penez za vaši pomoc. Opravdu potrebuji vaši pomoc Muj nejlepší a hluboký zhodnocení vaší pozornosti Angela

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa